Kontorsassistent på heltid till AddLife!

Om tjänsten

Sökord: kontor, assistent, ekonomi, service, administration, konferens

Är du en professionell och ordningssam person som drivs att hjälpa andra människor? Vill du arbeta i en roll där du får visa prov på din mångsidighet i en öppen och trivsam arbetsmiljö centralt i Stockholm? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om företaget

AddLife är en aktör inom Life Science som erbjuder högkvalitativa produkter, tjänster och rådgivning till sjukvård, hemvård, primärhälsa och forskning huvudsakligen i Norden. AddLifes dotterbolag säljer allt från högteknologiska instrument till forskare till enklare sårvård till sjukhusen. De distribuerar till stor del andra tillverkares produkter i Norden, men har också egna produkter i våra dotterbolag. AddLife har cirka 600 anställda i ett 35-tal dotterbolag som drivs under egna varumärken. Koncernen omsätter cirka 2,0 miljarder SEK. AddLife aktien är noterad på NASDAQ Stockholm sedan mars 2016.

AddLife var tidigare en del av den börsnoterade koncernen Addtech.

AddLife AB är moderbolag i koncernen och har 9 anställda. På huvudkontoret arbetar koncernledning och koncernekonomi.

Arbetsuppgifter

I rollen som kontorsassistent hos AddLife kommer dina arbetsuppgifter främst bestå utav:

  • Allmänna kontorsgöromål, så som att brygga kaffe, fylla på med frukt och mjölk
  • Inköp av kontorsmateriel, exempelvis skrivarpapper och toners
  • Boka möten och konferenser
  • Hantering av inkommande- och utgående post
  • Kontakt med fastighetsskötare och städ
  • Vara behjälplig med förberedelser och administration kring AddLifes affärsskola
  • Stötta ekonomiavdelningen med löpande ekonomi, kund- och leverantörsfakturor

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten som kontorsassistent ser vi att du har en yrkesbakgrund inom både service och administration. Du har med fördel en viss ekonomisk bakgrund från exempelvis studier eller enklare arbetsuppgifter. Vi ser att du både talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska. Då du kommer ha en del administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter ser vi att du har en god systemvana och med enkelhet kan arbeta i MS Officepaketet, främst Word och Excel. Det är dessutom meriterande om du har arbetat i något ekonomisystem tidigare, exempelvis Fort Knox, Visma, Hogia, eller liknande.

Som person ser vi att du är en glad, öppen och enkel person som kan bjuda på dig själv. Det är viktigt att du har en god förmåga att läsa av vad som behöver göras på kontoret då du på egen hand kommer att sköta den allmänna kontormiljön. Då arbetsuppgifterna kan vara av varierande slag ser vi att du är en prestigelös och flexibel person, både vad gäller arbetsuppgifter och arbetstider. Då bolaget är börsnoterat ser vi det dessutom som en självklarhet att du har en hög integritetskänsla då allt som sägs inne på kontoret är konfidentiellt.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag och du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i Stockholm. Start för tjänsten är början av september och är på tillsvidarebasis. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag! Vid frågor, kontakta någon av våra rekryterare på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan