Konsultansvarig KFX HR-partner

Om tjänsten

Vill du arbeta i ett familjärt bolag där du får ansvar över dina egna kunder, konsulter och processer? Ser du dig själv som en problemlösare som alltid vill leverera den bästa lösningen?

Hos oss på KFX har vi ett högt arbetstempo som varvas med mycket skratt. Du kommer att arbeta på en arbetsplats som präglas av driv, engagemang, tydliga mål och med stort fokus på kund, konsult och kandidat. Vi gör nu en nysatsning på Göteborgskontoret på Odinsgatan och vi vill ha med just dig på vår resa!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I denna roll är du entreprenads- och bemanningsansvarig. Du arbetar dagligen med att boka ut vår personal på uppdrag, planerar utbildning samt schemaläggning. Du kommer ha personalansvar för dina konsulter där du löpande arbetar med uppföljningssamtal, utvecklingssamtal samt coachar dina konsulter. Vi planerar och genomför kund- och konsultevent, det kan vara allt ifrån en Coldplaykonsert till en bowlingkväll.

Varannan vecka har du jour, vilket innebär att du ansvarar för att ta emot sjukanmälningar, bokningar och snabba kund- och konsultärenden inför nästkommande dag.

Utöver konsultansvaret kommer du även arbeta med rekrytering, där har du eget ansvar över hela rekryteringsprocessen från början till slut. KFX är en HR-partner till våra kunder och rekryterar tjänstemän åt alla branscher, vi erbjuder ett HR stöd med allt från rekrytering till karriärvägledning. Vi är mycket stolta över vår rekryteringsprocess som vi arbetat fram, den präglas av kvalité, omsorg och engagemang. Vill du också leverera gedigna rekryteringsprocesser och kunna stå bakom dina konsulter? Då har du hamnat rätt!

Kvalifikationer

Har du studerat personalvetenskap , beteendevetenskap eller motsvarande utbildning? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter, gärna inom rekrytering- och bemanningsbranschen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är utåtriktad, flexibel, prestigelös och handlingskraftig. Du brinner för att skapa långsiktiga relationer med både kunder, konsulter och kandidater. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att ta snabba beslut och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Som person är du strukturerad, effektiv, noggrann och är en kreativ problemlösare. Arbetet ställer stora krav på att du är självgående, målinriktad och har en naturlig känsla för service.

”Frihet under ansvar” präglar vårt arbetsklimat och hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team där alla hjälps åt och stöttar varandra.

Du har god datorvana och körkort.

Övrigt

Vi genomför personlighetstester och bakgrundkontroller på alla slutkandidater.

Vill du bli en av oss? Skicka då in din ansökan redan idag på kfx.se!
Intervjuer sker löpande.

Start för tjänsten, senast 1 november 2017 eller enl. överenskommelse
Anställning, heltid & tillsvidare
Sista ansökningsdag, 1 oktober 2017

Vid frågor eller funderingar kontakta, Elin Andersson på 031-711 98 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan