Konferensvärd/värdinna på deltid i centrala Stockholm

Om tjänsten

Är du en person som brinner för service och vill arbeta i en rörlig roll? Lockas du av att arbeta på ett stort företag där det händer mycket?

Om företaget

Vi söker just nu en konferensvärd/värdinna till ett etablerat och välkänt företag som sitter i trevliga lokaler mitt i centrala Stockholm.

Tjänsten är inledningsvis på deltid måndag – fredag med arbetstiderna 10.00 – 16.00. Tjänsten kan dock övergå till en heltid längre fram. Start för tjänsten är omgående.

Arbetsuppgifter

Här erbjuds du en rörlig roll med varierande arbetsuppgifter!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

  • Hålla rent och snyggt i konferenslokalerna
  • Ställa i ordning inför möten och konferenser
  • Se till att det är ordning och reda i pentryt
  • Koka kaffe, duka fram frukost, lunch och fika
  • Välkomna besökare och intern personal
  • Assistera och hjälpa till med tekniken kring exempelvis presentationer samt telefon- och videomöten

Kvalifikationer

Vem är du?

Hos vår kund är din inställning och attityd det allra viktigaste! Vi söker dig som är glad, positiv och har service ut i fingerspetsarna. Du är en självgående person som drivs av att hjälpa andra. Rollen är rörlig och hos vår kund är det fart och fläkt, du som söker bör vara en alert person som tycker om att arbeta i ett högt tempo. I din roll kommer du främst arbeta ensam och du behöver därför vara duktig på att arbeta självständigt. Samtidigt har du mycket kontakt med personal på andra avdelningar och vi söker dig med god samarbets- och kommunikativ förmåga.

Vad har du erfarenhet utav?

För att vara aktuell för tjänsten har du tidigare erfarenhet av arbete inom service, gärna från en liknande roll eller från restaurangbranschen. Du har flytande kunskaper i det svenska och engelska språket, i både tal och skrift. Du har även god förståelse för teknik.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Stockholm. Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00. Vi tar ej emot ansökningar via mail/telefon.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan