Konferensvärdinna till bolag i centrala Stockholm

Om tjänsten

Är du en person med service ut i fingerspetsarna? Har du en bakgrund inom restaurangbranschen och är redo för nästa steg i karriären? Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

Just nu söker vi en konferensvärd/-värdinna för ett uppdrag på deltid hos vår kund.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör

Om företaget

Vår kund är ett mediebolag beläget i centrala Stockholm. Arbetstiderna är 10:00-14:00 under måndag-torsdag, med goda möjligheter för fler timmar.

Du arbetar i en grupp tillsammans med två andra kollegor.

Arbetsuppgifter

I rollen som konferensvärd/-värdinna hos vår kund arbetar du i en internationell miljö med många kontakter, både externt och internt. Du är kundens ansikte utåt och därmed en mycket viktig del av klienters och besökares upplevelse. Som konferensvärd/-
värdinna innefattar dina arbetsuppgifter att sköta företagets konferensrum och kök. I din roll ger du service till anställda och gäster genom servering samt att vara företagets ansikte utåt.

Kvalifikationer

Vår kund ställer höga krav vad gäller servicenivå och ett professionellt bemötande. Vi söker därför dig som brinner för service och för att assistera andra människor! För att passa in hos vår kund och i gruppen är du en flexibel och anpassningsbar person. Du är glad och trevlig samtidigt som du har skinn på näsan. Vidare är du lyhörd, har god förmåga att se vad som behöver göras
och tar egna initiativ. Du är bekväm att tala svenska och engelska.

Övrigt

Tjänsten är på deltid (40%) med start omgående. Du kommer vara anställd hos oss på KFX HR-partner men arbeta på uppdrag hos vår kund. Vi vill gärna ha din ansökan snarast möjligast då vi arbetar med urval löpande. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Berg på telefonnummer 08-663 99 00.

Välkommen att söka tjänsten!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2022-06-13
  • Deltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2022-05-17
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan