Konferensvärd/värdinna till techföretag i centrala Stockholm

Om tjänsten

Brinner du för service och letar efter nya utmaningar? Har du tidigare erfarenhet av konferens/restaurang/café? Trivs du med att arbeta i en varierande roll som kräver ett stort ansvar där du får leverera service på en hög nivå ? Då är det dig vi letar efter!

KFX HR-partner söker nu en konferensvärd/värdinna till vår kund i centrala Stockholm. Tjänsten är en tillsvidaretjänst där arbetstiderna är måndag – fredag 8:00-17:00 med 1 timmes lunch.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

I rollen som konferensvärd/värdinna kommer du att träffa många kontakter såväl internt som externt. Du kommer därmed vara en viktig del av dina medarbetares, kunders och besökares upplevelse av företaget.

Som konferensvärd/värdinna kommer dina arbetsuppgifter att vara:

  • Ansvara för frukostarrangemang
  • Ta emot besök
  • Ansvara för budget, utbud och inköp av frukost, fika och lunch
  • Hantera post och paket

Rollen är rörlig och innebär ett övergripande ansvar över kundens inhouse-lounge. Du förväntas kunna äga och driva lougen självständigt. Det dagliga arbetet består av att arrangera frukost i loungen till kundens anställda och ansvara för andra arrangemang så som lunch och fika.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är van att ta ett stort ansvar och som på ett självständigt sätt kan arrangera olika evenemang hos vår kund. Vi ser att du har erfarenhet av tidigare från liknande serviceroll från kontor eller restaurangbranschen. Du brinner för service och är en fena på att leverera ett gott kundbemötande. Vidare är du social, kreativ och bra på att se helheten. Du är inte rädd för att ta egna initiativ drivs av att arbeta i en flexibelroll. Då företaget har många internationella medarbetare är det krav att du talar och skriver såväl svenska som engelska flytande.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Stockholm. Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan till oss redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet. Har du frågor kring rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta oss på rekrytering.stockholm@kfx.se

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2019-10-14
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Hotell/Restaurang/Turism/Nöje
  • Inkommet: 2019-09-13
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan