Konferensansvarig på heltid till internationell mediekoncern!

Om tjänsten

Konferens/Service/Administration/Service/Kontor/Ekonomi/Telefon/Reception

Är du driven och ambitiös och kan leverera förstklassig service? Har du ledaregenskaper och trivs med att arbeta administrativt? Då kan detta vara din nästa tjänst!

Till vår kund, en internationell mediekoncern, söker vi en konferensansvarig som kommer att ansvara för bolagets konferensavdelning. Skicka in din ansökan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som konferensansvarig hos denna mediekoncern kommer du vara den som ansvarar för konferensavdelningen på samtliga våningsplan. Du kommer ha ett stort administrativt ansvar samtidigt som du ska arbetsleda och hjälpa dina kollegor i det dagliga operativa arbetet med exempelvis servering, disk och förberedelser av event.

Några av dina arbetsuppgifter kommer vara att:

 • Utveckla arbetsrutiner
 • Leda avdelningsmöten
 • Koordinera arbetsuppgifter
 • Hantera bemanning av konferenspersonal
 • Lära upp nya medarbetare
 • Hantera löpande inkommande ärenden
 • Ansvara för konferensens AV-teknik
 • Hantera beställningar
 • Hantera fakturor
 • Budgetansvar
 • Följa upp avdelningens nyckeltal

Kvalifikationer

Som konferensansvarig hos denna internationella mediekoncern ser vi att du har ett driv och en ambitionsnivå utöver det vanliga. Du är orädd och har en förmåga att hantera och socialisera med olika personer, samt har en god förmåga att leda och administrera. Vi ser att du är en lagspelare som kan motivera och driva dina medarbetare framåt. Då tjänsten har många administrativa uppgifter ser vi att du är mycket noggrann och strukturerad och har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är ansvarstagande och har en vilja att ständigt utvecklas i ditt arbete.

Vi har inga specifika krav på tidigare erfarenhet men vi ser det som mycket meriterande om du tidigare har arbetat i restaurang eller liknande. Då bolaget är internationellt med såväl svensk- som engelsktalande medarbetare är det ett krav att du obehindrat talar och skriver både svenska och engelska.

Övrigt

I denna tjänst erbjuds du en tillsvidareanställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Stockholm. Uppdraget beräknas starta i augusti. Du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande tills vi hittat rätt kandidat. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, vid frågor är du varmt välkommen att kontakta någon av våra rekryterare på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan