Kansliassistent till GS-facket sökes i Stockholm!

Om tjänsten

Har du erfarenhet av att arbeta med ärendehantering och mötesadministration sedan tidigare och kanske varit registrator eller nämndsekreterare? Då kan du vara den vi söker! GS har en vakans som kansliassistent till förbundskontoret med placering i centrala Stockholm. Här ges du möjlighet att arbeta med ett härligt team som präglas av stark gemenskap och laganda.

Om oss

Har du erfarenhet av att arbeta med ärendehantering och mötesadministration sedan tidigare och kanske varit registrator eller nämndsekreterare? Då kan du vara den vi söker! GS har en vakans som kansliassistent till förbundskontoret med placering i centrala Stockholm. Här ges du möjlighet att arbeta med ett härligt team som präglas av stark gemenskap och laganda.

Om företaget

GS är Sveriges nyaste fackförbund som organiserar c: a 46. 000 medlemmar inom skogsbruk, träindustri och grafisk bransch. Förbundet är organiserat i femton avdelningar med lokala kontor fördelat över hela landet

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i kansligruppen, en grupp som tillsammans stöttar upp på förbundskontoret i administrativa och funktionella arbetsuppgifter.

Kanslisamordnaren är din närmaste chef och du kommer att vara kanslisamordnarens högra hand. I nära samarbete med samordnaren sköter du de olika administrativa uppgifter som finns inom ramen för de olika demokratiprocesserna.

I arbetsuppgifterna ingår att registrera ärenden, skapa dagordningar och protokoll, samt möteshantering i sin helhet. Du gör också olika bokningar och utför varierande administrativa uppgifter såsom att författa brev, texter, underlag eller skapa presentationer.

Kvalifikationer

Vi söker en driven och prestigelös person med integritet och servicekänsla. Du är trygg och noggrann i administrativa arbetsuppgifter och lugn i stressade situationer. Vi ser även att du är lösningsorienterad, ordningsam och har stor vana av administration.

Kansliassistenten är en administrativ kontakt in i demokratiprocessen varför samarbete sker med alla på förbundskontoret och i förbundet som helhet. Därmed ser vi att du trivs med många kontaktytor och förstår vikten av att föra en kommunikation på ett professionellt sätt. Mötesadministration är inte främmande för dig, varken fysiskt eller digitalt via videokonferenssystem.

För att vara kvalificerad för tjänsten så talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska. Du har mångårig erfarenhet av att arbeta med administration.

Övrigt

Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan direkt! Vi går löpande igenom urvalet och kommer att höra av oss till dig som vi anser har en profil som matchar det vi söker. På vald slutkandidat kommer en bakgrundskontroll att göras.

Rekryteringen är ett samarbete mellan GS-facket och KFX-HR-partner. Samtliga frågor kring tjänsten eller om du önskar kontaktuppgifter till fackligt ansvar på GS-facket hänvisas till ansvarig rekryterare Caroline Dunvret på caroline.dunvret@kfx.se alternativt på 08-663 99 00. Vi tar ej emot ansökningar via e-post eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2020-10-29
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2020-09-07
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan