Kaffeälskande kundundersökare på deltid till Selecta

Om tjänsten

Älskar du doften av nymalet kaffe och den där första koppen när du kommer till jobbet på morgonen? Vill du att alla ska få uppleva den känslan varje dag? Isåfall har du hittat rätt!

KFX HR-partner söker för Selectas räkning nu en kundundersökare på 50 % där du kommer ha en nyckelroll i att göra Selectas kunder till Sveriges allra nöjdaste.

Om företaget

Selecta är Europas ledande serviceföretag inom mat och dryck för arbetsplatser och offentliga miljöer. Selecta finns representerat i 24 länder. I Sverige finns Selecta på 34 orter och har ca 500 anställda. Vi erbjuder våra kunder, stora som små, anpassade servicelösningar för kaffe- och varuautomater samt varor till dessa. För mer information läs gärna mer på www.selecta.se

Denna rekrytering sker i samarbete mellan KFX HR-partner och Selecta vilket innebär att du som konsult kommer ha din anställning hos KFX HR-partner men dedikerat arbeta hos Selecta i Solna.

Arbetsuppgifter

Som kundundersökare hos Selecta arbetar du med att ringa ut till och söka upp befintliga kunder för att genomföra en undersökning om kundnöjdhet. Du kommer dagligen att hantera listor från CRM Dynamics där du utifrån ställda frågor och givna svar från kunden kommer att logga dessa i systemet. Rollen är en kombination av service och administration då du har mycket telefonkontakt med företagets kunder och sedan administrerar undersökningarna.

Som kundundersökare på Selecta kommer du att ha ett tätt samarbete med företagets Kundservice, Sälj och Operations, samt med Customer Experience Manager.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är genuint engagerad och serviceminded med stor ödmjukhet och trevlig telefonröst. Du har ett arbetssätt som är noggrant och självständigt samtidigt som du trivs med att verka i en rutinbaserad arbetsmiljö. Vi ser att du är en prestigelös lagspelare som sprider god stämning till dina kollegor och de kunder du talar med. Selectas mål är att varje samtal som du gör ska vara ett tillfälle för dig att överträffa kundernas förväntningar.

För att vara kvalificerad för rollen ser vi att du har goda administrativa kunskaper med god systemvana då du kommer att navigera i flera system samtidigt. Du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift. Vi ser det som mycket meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll tidigare, men detta är inget krav.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos KFX men arbetar som uthyrd konsult till Selecta som har sitt huvudkontor i Solna. Tjänsten är på deltid tillsvidare om 20 h/vecka där du har stor möjlighet i att själva kunna styra dina arbetstider. Start för tjänsten är 2 september.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon utan hänvisar dig till att söka tjänsten via vår hemsida. Har du frågor om tjänsten eller processen? Vänligen kontakta någon av våra rekryterare på 08-663 99 00 eller maila till rekrytering.stockholm@kfx.se och specificera vilken tjänst du har frågor kring i ditt mail. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag!

På grund av semester och sommartider veckorna 28-32 vill vi redan nu informera om att återkoppling i denna process kan dröja längre än vanligtvis. Tack för din förståelse!

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Solna
  • Ansök senast 2019-08-30
  • Deltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2019-07-08
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan