Redovisningsassistent till ekonomibyrå i centrala Stockholm!

Om tjänsten

Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av ekonomi och redovisning och nu till ta nästa steg!

Vi söker dig som vill komma till ett härligt team på en framgångsrik byrå som till största delen arbetar mot startupbolag. Kontoret präglas av entreprenörskap, framåtanda och medmänsklighet. Just nu finns möjligheten att arbeta brett med leverantöreskontra, kundreskontra samt löpande bokföring till flera av företagets kunder.

Sök redan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Rollen som redovisningsassistent är bred och du kommer ges möjlighet att arbeta med flera delar inom ekonomi. Bland annat kommer du ansvara för:

 • Att vara ett stöd i den löpande bokföringen för flera av företagets kunder
 • Att ge stöd vid upprättandet av momsdeklarationer
 • Företagens leverantörreskontra och kundreskontra
 • Följa upp förfallna fakturor

Kvalifikationer

Som person är noggrann, strukturerad och har ett stort intresse av ekonomi. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare, mogen och professionell i ditt arbetssätt. För att vara kvalificerad för tjänsten ser vi gärna att du har:

 • Minst 1 års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent/redovisningsassistent
 • Tidigare arbetat med enklare bokföring
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Högskoleexamen eller motsvarande

Vi lägger stor vikt vid din personlighet där du naturligt är en lagspelare som kan bolla lösningar på problem med dina kollegor. Vidare ser vi att du har god datorvana, samt erfarenhet av ekonomisystem/affärssystem från tidigare arbete, Fortnox är meriterande.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning av oss på KFX HR-partner för att sedan jobba ute hos vår kund på heltid med start omgående!

Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du några frågor eller funderingar gällande ovanstående är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Dunvret på 08-663 99 00.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Company logotype
 • Stockholm
 • Ansök senast 2020-06-03
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Ekonomi/Finans
 • Inkommet: 2020-05-20
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan