Junior kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Vi söker ett ungt och piggt team på 9 serviceminded kundtjänstmedarbetare för ett 2 månaders uppdrag hos vår kund, ett av nordens ledande bolag inom bilindustrin. Ta chansen och sök idag!

Om företaget

KFX HR-partner är en av bemanningsbranschens mest erfarna och gedigna arbetsgivare. Som konsult hos oss får du en trygg anställning med bra villkor. Vi arbetar brett med konstorsnära tjänster inom ett stort antal branscher och hos oss finns alla möjligheter till nya spännande jobbmöjligheter!

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare tar du emot samtal på telefon och e-mail ifrån bolagets privat- & företagskunder. Du svarar på produktfrågor alternativt hänvisar och kopplar vidare till rätt avdelning. Du sköter bokningsadministration i flera olika system och ger en toppklassig service till bolagets alla kunder och medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta på ett säsongsuppdrag tillsammans med 8 glada kollegor. Du har med fördel erfarenhet ifrån något annat serviceyrke och har en mycket god förmåga att möta kunder över telefon. I tjänsten ingår utbildning i bolagets administrativa system men erfarenhet ifrån bokningssystem eller stor datorvana är meriterande. Du talar och skriver flytande på svenska. Givetvis är du arbetslojal och trevlig!

Övrigt

Du blir anställd hos oss på KFX HR-partner men kommer arbeta heltid hos vår kund i Solna. Uppdraget är i 2 månader, med start i slutet av september. För frågor är du välkommen att ringa ansvarig rekryterare på 08-663 99 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan