Junior kundservicemedarbetare

Om tjänsten

Just nu söker vi juniora kundservicemedarbetare till Stockholm. Gillar du att kommunicera över telefon? Är du duktig på datorer och gillar att hjälpa andra? Är du ny på arbetsmarknaden och vill lära dig något nytt? Om något av detta stämmer in på dig så passa på att söka tjänsten!

Om oss

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Vi på KFX HR-partner jobbar både med konsultuppdrag och direktrekrytering till kund. Beroende på kund och uppdrag kan processen därför se lite annorlunda ut. Vi berättar gärna mer om aktuell kund under en intervju hos oss.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som kundservicemedarbetare hos vår kund i Stockholmsområdet. Arbetet innebär att ta emot samtal och hitta lösningar på kundernas problem. I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du också administrativt i olika system. Tillsammans med dina kollegor strävar du efter att uppnå uppsatta mål och för att tillfredsställa kunden krävs det att du har god samarbetsförmåga. Här ges du möjlighet att utvecklas och samla på dig erfarenheter inför framtiden!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av serviceerfarenhet och är bekväm med att prata i telefon. Du behärskar även svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vidare drivs du av att ställas inför nya utmaningar, lära dig nya saker och att få vägleda kunden rätt. Du trivs i rollen som representant för ett företag och att ge service faller sig naturligt för dig. Som person är du målinriktad, har ett tekniskt intresse och tycker om att arbete kundnära. Känner du igen dig i denna beskrivning? Sök tjänsten idag!

Övrigt

Urval sker löpande och start för tjänsten är omgående, så känner du dig redo tycker vi att du ska fylla i din ansökan redan idag. För att få mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2021-09-23
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2021-08-19
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan