Junior administratör till kund i Spånga

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en administratör med erfarenhet av service! Vår kund sitter i Spånga och detta är ett uppdrag på 6 månader, med chans till förlängning. Har du god datavana och trivs i en kommunikativ och social roll? Då kan detta vara något för dig!

Om företaget

Vår kund är ett internationellt företag som arbetar inom IT-distribution och har sitt nordiska huvudkontor i Spånga.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer du att arbeta med testning av de plattformer som företagets nordiska länder använder sig utav. Testerna kommer med 2-veckorsintervall och din uppgift är att på ett nogrannt och strukturerat sätt dokumentera och säkerställa eventuella brister eller avvikelser i systemet. Utöver de administrativa delarna kommer din uppgift vara att hålla en god kundnöjdhet uppe, genom att vara behjälplig när det uppstår eventuella problem med plattformerna. Du arbetar med mail och telefon som redskap, samt företagets interna system.

Kvalifikationer

För denna roll söker vi en driven, social person som trivs i en roll som är både administrativ och kundorienterad. Du har erfarenhet av att jobba med datorn som redskap och räds inte att hjälpa andra! Vi söker dig som vill utvecklas vidare inom administration och service.

Övrigt

Tillträde för tjänsten är omgående och sträcker sig minst 6 månader framåt. Vi går igenom urvalet löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan