Junior administrativ koordinator

Om tjänsten

Administration/Service/Order/koordinera/områdesansvarig

Är du en noggrann och person som vill arbeta med administration? Är du en person med lite skinn på näsan i att koordinera ut uppdrag? Har du en erfarenhet av att använda Officepaketet som ditt främsta arbetsredskap? KFX HR-partner söker för kunds räkning en junior administratör som vill utvecklas och ta nästa steg.

Känner du igen dig i denna beskrivning? Skicka då in din ansökan till oss redan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som administratör hös vår kund ansvarar du för att koordinera inkomna arbetsuppgifter till dina medarbetare. Du arbetar i ett team men ansvarar själv för ett tilldelat geografiskt område. I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår att planera och fördela serviceärenden till tekniker. Du bevakar också köer på serviceärenden och prioriterar arbetet utifrån gällande serviceavtal. Arbetet är tidvis stressigt och kräver en förmåga att fatta beslut i pressade situationer.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad till rollen som administratör ser vi att du tidigare har arbetat i en roll där du har haft datorn och telefonen som dina främsta verktyg. Du har ett strukturerat arbetssätt och är duktig på att prioritera och fatta beslut även i stressiga situationer. Ditt analytiska sätt visar sig i att du är duktig på att planera tidseffektivt och sätter alltid våra kunder i fokus. Vidare har du ett självgående arbetssätt och är inte rädd för att säga ifrån du har godkänd gymnasieutbildning Vidare ser vi att du är mycket duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Övrigt

Du blir tillsvidareanställd hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i Kista. Start för uppdraget är omgående och urval sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Vid frågor, vänligen kontakta oss på 08-663 99 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan