Jobba som Kontorsassistent hos Murman Arkitekter på Södermalm

Om tjänsten

Murman Arkitekter på Södermalm söker nu en självgående och mångsidig kontorsassistent som uppskattar ett varierande arbete. Här får du möjlighet att skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet och kunskaper som du kommer att ha stor glädje av oavsett hur dina framtidsplaner ser ut. Låter det spännande? Tjänsten tillsätts löpande – vänta inte med din ansökan!

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Murman Arkitekter och KFX HR-partner. Du kommer att bli anställd hos Murman Arkitekter.

Om företaget

Murman arkitekter har ca 30 nyfikna och kompetenta medarbetare: arkitekter, planarkitekter, byggnadsingenjörer och inredningsarkitekter. För att driva en vital och utvecklande verksamhet arbetar de medvetet med en bred portfölj av olika projekt, både när det gäller programinnehåll och skala, vilket ger dem en djupare kunskap och förståelse för deras uppgifter. Murman akritekter har erfarenhet och kunskap för att följa hela byggprocessen från planarbete och tidiga skeden, till färdigt bygge och inredning. De har också experter och kompetens inom BIM projektering, Bas P, tillgänglighet, kulturfastigheter mm.För Murman akritekter är varje projekt unikt. De strävar alltid efter att skräddarsy och skapa kreativa och personliga lösningar, som bidrar till att stärka våra kunders identitet. Vi skapar tillåtande, engagerande lösningar, vänliga mot människa och miljö.

Arbetsuppgifter

I rollen som kontorsassistent kommer du att ha varierande dagliga uppgifter. Bland annat kommer du att ansvara för inköp av material till kontoret, se till att det finns kaffe eller te att erbjuda besökare och förbereda möten med luncher och fika vid behov och agera administrativt stöd på kontoret. Du kommer även att vara behjälplig till besökare genom att svara på frågor och visa dem rätt på kontoret.

Som kontorsassistent kommer du även att:

 • ta emot besökare
 • ta emot och koppla vidare inkommande samtal
 • svara i telefon
 • hantera fakturor
 • förbereda möten
 • se till att kontoret är rent och snyggt
 • ta hand om den allmänna trivseln på kontoret.

Kvalifikationer

För att lyckas på Murman Arkitekter är det viktigt att du är social, nyfiken och initiativtagande. Du har god känsla för service, kontorsunderhåll och kundmottagande och uppskattar utmaningar i arbetet. Du håller ögonen öppna för vad som behöver göras och tar utifrån det initiativ till eget arbete.

Övrigt

Vad kan Murman Arkitekter erbjuda dig?
Murman Arkitekter är en arbetsgivare som månar om sina anställda på flera sätt, bland annat genom trygga villkor. Här präglas arbetsmiljön av öppen kommunikation mellan medarbetare.Sök tjänsten idag!I den här rekryteringen samarbetar Murman Arkitekter med KFX HR-partner och du kommer att bli anställd hos Murman Arkitekter. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Olivia Agné via e-post: olivia.agne@kfx.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Company logotype
 • Stockholm
 • Ansök senast 2020-01-31
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2020-01-10
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan