Internservicemedarbetare till officeteamet på DICE!

Om tjänsten

Office teamet på DICE behöver en kollega! Är du en positiv, alert och arbetsam person som älskar att ge service? Vi söker en internservicemedarbetare med fokus på förstklassig service, tillgänglighet och samarbete! Tjänsten är på heltid och med start i december månad.

Lokalerna skall ständigt vara i toppskick och tillsammans med Office teamet skall du vara en nyckelperson som gillar att vara i ständig rörelse. Här sitter man inte ner på stolen många minuter per dag. Det finns alltid något att göra på det 14.000 kvm stora kontoret.

Om företaget

Det svenska spelföretaget DICE har producerat några av världens populäraste actionspel. Flaggskeppet är Battlefield, som släpptes första gången år 2002. Utöver Battlefield ligger DICE bakom ett flertal andra världskända och populära spel såsom Star Wars Battlefront, Medal of Honor och Mirror’s Edge. DICE ägs av Electronic Arts, de har sitt Stockholms kontor på Södermalm i nya och moderna lokaler.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med din kollega på internservice har du en bred och rörlig roll som präglas av service och snabba förändringar. I det dagliga arbetet kommer du bland annat:

 • Ansvara för att mötes- och konferensrum är iordningställda för kommande möten
 • Ansvara för godsmottagningen, post och paket, leveranser och bud, m.m.
 • Ta hand om och koordinera interna flyttar
 • Vara behjälplig vid reparationer och andra uppdrag
 • Förbereda frukostar, luncher och eventkvällar
 • Sköta om kontorets lokaler och dess öppna ytor
 • Beställa in kontorsmaterial
 • Fylla på och rengöra kaffemaskiner, kylar och tillbehör i kök och pentryn

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för service, triggas av att hjälpa andra samt drivs av att leverera på topp. Gillar du ett fysiskt rörligt arbete? Har du kanske en bakgrund inom exempelvis idrott, erfarenhet från restaurang/café eller hotell eller jobbat med annan typ av service i butik eller liknande?

Du behöver kunna ta egna initiativ och ansvara för dina arbetsuppgifter. De dagliga rutinerna är en del av arbetsuppgifterna under dagen men ingen dag är den andra lik. Det kommer nya uppgifter att lösa och det gäller att man kan hitta lösningar och framförallt vara proaktiv. Då företaget har engelska som koncernspråk är det viktigt att kunna hantera både svenska och engelska bra.

Att du dessutom har en positiv inställning, är social, framåt, kan hantera stress väl, kavlar upp ärmarna och hugger i där det behövs gör att du kommer att passa bra in i officeteamet. Din personlighet väger tyngre än erfarenhet. Här har du möjlighet att arbeta i en modern miljö med mycket förändringar och nytänkande!

Övrigt

Denna roll är på heltid och du blir tillsvidareanställd hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund DICE i centrala Stockholm. Tjänsten på heltid och med start i december månad. Urval sker löpande, sök därför tjänsten redan idag! Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Berg på 08-663 99 00.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

internservice / vaktmästare / reception / kontorservice / fastighet / janitor / office / officesupport

Company logotype
 • Stockholm
 • Ansök senast 2021-12-12
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Kundsupport/Service
 • Inkommet: 2021-11-25
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan