Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Internservicemedarbetare på heltid till spelutvecklingsföretag!

Om tjänsten

Är du en positiv och arbetsam person som älskar att ge service? Officeteamet hos vår kund söker en ny kollega, en glad, alert och lösningsorienterad internservicemedarbetare för konsultuppdrag med start nu i januari. Hos vår kund erbjuds du en rörlig roll med fokus på förstaklassig service och samarbete!

Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Tillsammans med två andra internservicemedarbetare har du en bred och rörlig roll som präglas av service och snabba förändringar. I det dagliga arbetet kommer du bland annat:

  • Ansvara för att mötes- och konferensrum är iordningställda för kommande möten
  • Ansvara för godsmottagningen, post och paket
  • Ta hand om och koordinera interna flyttar
  • Vara behjälplig vid reparationer
  • Förbereda frukostar, luncher och eventkvällar
  • Sköta om kontorets lokaler och dess öppna ytor
  • Beställa in kontorsmaterial
  • Fylla på och rengöra kaffemaskiner, kylar och tillbehör i kök och pentryn

Kvalifikationer

Gillar du ett fysiskt rörligt arbete? Har du en bakgrund inom exempelvis lagidrott eller arbete i grupp med andra, erfarenhet från restaurang/café, hotell eller har du arbetat med service i annan form? Vi söker dig som drivs av att hjälpa andra, brinner för service och som är en riktig lagspelare! Här har du möjlighet att arbeta i en modern och kreativ miljö med mycket förändringar, nytänkande och skapande!

För att trivas i rollen så tror vi att du är en initiativtagande och ansvarsfull person som ser lösningar snarare än problem. Du arbetar i nära samarbete med kollegorna i Officeteamet och din personlighet väger tyngre än erfarenhet. För att passa in i gruppen ser vi att du har en positiv inställning, god social förmåga och är hjälpsam gentemot kollegorna. Vidare är du proaktiv, är inte rädd för att kavla upp ärmarna och du hugger i när det behövs. Vi tror även att du är duktig på att skapa struktur i ditt arbete och att du ser vad som behövs göras på kontoret.

Då vår kund har engelska som koncernspråk är krav för tjänsten att du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Övrigt

Denna roll är på heltid och du blir tillsvidareanställd hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Stockholm. Uppdraget har start omgående och urval sker löpande, sök därför tjänsten redan idag! Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

internservice / vaktmästare / reception / kontorservice / fastighet / janitor / office

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan