Internservicemedarbetare på heltid till spelutvecklingsföretag

Om tjänsten

Internservice / vaktmästare / reception / kontorservice / fastighet / janitor / office

Är du en positiv och arbetsam person som älskar att ge service? Vi söker en person som ska vara del av Officeteamet på ett spelutvecklingsföretag centralt beläget i Stockholm där de anställda har mycket höga krav på service och underhåll. Lokalerna, som är av modernaste slag, skall ständigt vara i toppskick och tillsammans med Officeteamet är du en nyckelperson som gillar att vara i ständig rörelse. Nyckelorden för dig kommer att vara förstklassig service, tillgänglighet, proaktivitet och problemlösning.

Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I det dagliga arbetet kommer du bland annat:

  • Ansvara för att mötes- och konferensrum är i snyggt skick för kommande möten
  • Ansvara för godsmottagningen (post, paket etc.)
  • Ta hand om och koordinera interna flyttar
  • Vara behjälplig vid reparationer och andra uppdrag
  • Förbereda frukostar, luncher och eventkvällar
  • Sköta om kontorets lokaler och dess öppna ytor
  • Beställa in kontorsmaterial
  • Fylla på och rengöra kaffemaskiner, kylar och tillbehör i kök och pentryn

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för service, triggas av att hjälpa andra samt drivs av att leverera på topp. Gillar du ett fysiskt rörligt arbete? Har du kanske en bakgrund inom exempelvis idrott, erfarenhet från restaurang/café eller hotell eller jobbat med annan typ av service i butik eller liknande? Du behöver kunna ta egna initiativ och ansvara för dina arbetsuppgifter. De dagliga rutinerna är en del av arbetsuppgifterna under dagen men ingen dag är den andra lik. Det kommer nya uppgifter att lösa och det gäller att man kan hitta lösningar och framförallt vara proaktiv.

Vår kund har engelska som koncernspråk och därför är det viktigt att du kan hantera svenska och engelska bra i såväl tal- som skrift.
Hos vår kund är personligheten det som är allra viktigast snarare än erfarenhet. Vi ser att du har en positiv inställning, är social, kan hantera stress väl, är hjälpsam, teamorienterad, kavlar upp ärmarna och hugger i där det behövs. Detta är förutsättningar för att du på lång sikt ska trivas och passa bra in i teamet. Här har du möjlighet att arbeta i en modern arbetsmiljö med mycket förändringar, nytänkande och skapande!

Övrigt

Du blir tillsvidareanställd hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Stockholm. Du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande tills vi hittat rätt kandidat. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, vid frågor är du varmt välkommen att kontakta någon av våra rekryterare på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan