Internservicemedarbetare på heltid

Om tjänsten

Vaktmästare / Kontorsassistent / Fastighetsskötare / Janitor / Service / Kontor

KFX HR-partner söker för kunds räkning en självgående och ansvarsfull internservicemedarbetare på heltid i centrala Stockholm. Hos vår kund erbjuds du en roll där initiativ välkomnas och en arbetsplats där gemenskap värderas högt. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag!

Om företaget

Vår kund är en bransch- och intresseorganisation för flera hundra allmännyttiga bostadsföretag.

Tjänsten är på heltid och start för tjänsten är 1 april. Arbetstider är 8.00 – 16.45 med 45 minuter lunch. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som internservicemedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom kontor och vaktmästeri. Du arbetar både administrativt och fysiskt, och dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen:

  • Vaktmästarsysslor i lokalerna som exempelvis småreparationer, byta trasiga lampor eller hänga om tavlor
  • Hålla snyggt i allmänna ytor och konferensrum samt hjälpa till med att plocka disk
  • Fylla på kontorsmaterial på kontoret, fylla på papper i skrivare och hålla ordning i förrådet
  • Hantera webbshop och distrubition av trycksaker
  • Posthantering och utdelning
  • Ommöblering på kontoret och flytt vid rumsbyten
  • Beställa hämtning av grovsopor

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en person som tycker om att arbeta fysiskt och i en bred roll. Hos vår kund kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter och vi tror att du som person är strukturerad och duktig på att planera och prioritera. Du säkerställer alltid att din leverans håller hög kvalitet och som person är du lyhörd, självgående och tar stort ansvar. Vidare har du en förmåga att se vad som behövs göras och arbetar både effektivt och noggrannt. Som internservicemedarbetare har du nära kontakt med reception, husmor och projektledare för utbildningar, vi ser därför att du är en person som har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. För att passa in i rollen är du glad, lyhörd och prestigelös. Vidare är du en person som tycker om att ha mycket att göra och är duktig på att hantera stress.

Övrigt

Denna tjänst är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner och arbetar hos vår kund i centrala Stockholm.

Vi går löpande igenom urval och tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat är identifierad. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! För att alla sökande ska behandlas på samma sätt tar vi ej emot ansöknignar över mail eller telefon. Samtliga frågor kring tjänsten eller processen hänvisas till ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan