Internservice till vår kund i Malmö

Om tjänsten

Trivs du i en rörlig roll där du samtidigt arbetar administrativt? KFX HR-partner söker för kunds räkning en händig internservicemedarbetare. Vi tror att du har känsla för service, är strukturerad och självgående. Tycker du att detta stämmer in på dig? Sök tjänsten idag!

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd hos KFX HR-partner och arbetar ute hos vår kund.
Annonsen är en allmän annons för kommande behov.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

I denna tjänst har du en central och viktig roll på företaget. Du rör dig i inom och utom företagets alla lokaler och fungerar som spindeln i nätet. Arbetsuppgifter består av internservice/vaktmästeri och allt var det innebär.

Som internservicemedarbetare ansvarar du för beställningar av bud, transporter, kontorsmaterial, förbrukningsmaterial etc. Du kommer byta lampor, åtgärda fel, montera möbler, göra ommöbleringar och på ett självständigt sätt se till att företagets lokaler är i topptrim.

Kvalifikationer

Som internservicemedarbetare hos krävs det att:

  • Du har erfarenhet från en liknande tjänst
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Du har system- och datorvana samt ett tekniskt intresse

Du ska också ha körkort.

Vi tror att du är en händig person som är van vid att hantera diverse verktyg och har jobbat både praktiskt och administrativt på dina tidigare arbetsplatser. För att passa i rollen är du självgående, initiativtagande och strukturerad i ditt arbete. Du är duktig på att prioritera bland dina arbetsuppgifter och har ett öga för vad som behövs tas hand om. För att kunna axla rollen på bästa sätt har du en god problemlösningsförmåga och du utför ditt arbete på ett noggrant sätt. Du kan snabbt växla bland arbetsuppgifterna och du hanterar stress på ett bra sätt. Vidare har du lätt för att komma överens, kommunicera och samarbeta med andra. Som person ser vi att du är representativ, positiv och glad.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Längd: Augusti 2022, med chans till förlängning
Omfattning: Heltid

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, sök därför tjänsten redan idag!

Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Matilda Burström på telefonnummer 060-15 46 00.

Company logotype
  • Malmö
  • Ansök senast 2022-01-29
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2022-01-03
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan