Inköpare till Another Textile Company

Om tjänsten

Textil, Inköp, Design och Hållbarhet! Brinner du för detta kommer du att trivas och utvecklas i rollen som inköpare hos Another Textile Company som just nu befinner sig i en expansiv tillväxtfas!

Om företaget

Another Textile Company är ett företag vars affärsidé är att utveckla och stärka varumärken genom att designa och producera främst kläder och accessoarer för varumärken, företag och organisationer. Detta görs i strävan efter högsta kvalitet, inte bara i vårt val av tyger och material, utan också i vårt engagemang för goda arbetsvillkor. Som medarbetare hos oss får du möjligheten att arbeta med Fairtrade & Gots certifierade produkter som inte bara är en bra affär för företaget utan även för våra kunder, miljön och våra leverantörer.

Arbetsuppgifter

I rollen som inköpare tar du fram olika typer av kollektioner för såväl barn som dam och herr bestående av vävt, stickat, jersey och accessoarer.

Som inköpare kommer du ansvara för följande arbetsuppgifter:

  • Ansvara för hela processen från planering till kontakt med fabriker
  • Säkerställa kvalitet, marginaler och leveranser
  • Sträva efter förbättringar av produktionsplanering och inköp
  • Medverka vid val av material samt på produktionsmöten med kund
  • Skapa måttlistor, produktionsskisser och graderingar
  • Kravställa och välja kvalitet
  • Föra nära dialog med fabrik, speditör och kund

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för textila material och hållbarhet. Du har arbetslivserfarenhet från branschen, kanske har du även en utbildning inom textil- och/eller produktion. Då du kommer att arbeta på den internationella marknaden värderas dina kunskaper i engelska högt, du känner dig bekväm med facktermer inom inköp, produktion och textil. Utöver engelska hanterar du även Excel och Illustrator utan problem, även Photoshop och Indesign är fördelaktigt för rollen som inköpare. Är du utåtriktad och trivs med många kontaktytor, samtidigt som du kan arbeta fokuserat och självständigt driva dina projekt framåt kan detta vara en tjänst för dig. Din noggrannhet och din flexibla och ödmjuka sida kommer att bidra till din framgång och att du är prestigelös är en förutsättning. Välkommen till ett team som arbetar hårt men som också trivs tillsammans och har roligt på jobbet!

Övrigt

Tjänsten är en direktrekrytering med anställning hos Another Textile Company. Rekryteringen sker i samarbete med KFX HR-partner. Tjänsten ska tillsättas omgående och start sker enligt överenskommelse. Vi går löpande igenom urvalet, skicka därför in din ansökan redan idag. Klicka på länken och sök tjänsten via KFX hemsida. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Amanda Jurell på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan