Inköpare – start omgående

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren inköpare till vår kund i centrala Göteborg! Kan du börja arbeta omgående? Vill du arbeta på ett internationellt företag och trivs in en självständlig roll? Har du tidigare arbetat som inköpare och söker efter en ny utmaning? Då kanske denna tjänst passar dig perfekt!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Inköpare för ett längre uppdrag hos en var våra kunder i centrala Götebrog.

Du kommer att arbeta med bland annat följande:

 • Inköp av material och tjänster, orderhantering och orderuppföljning
 • Orderläggning
 • Uppföljning/godkännande av leverantörer
 • Offertintagning
 • Förhandling med leverantörer
 • Upprättande av projektavtal
 • Uppföljningar
 • Övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter

Kvalifikationer

I denna roll som Inköpare behöver du vara självgående, ordningsam och gärna ha tidigare erfarenhet från en teknisk bransch. Du behöver vidare vara driven och ha ett starkt engagemang för ordning och reda. Denna tjänst ingår i en inköpsavdening där du kommer få mycket eget ansvar så som att skapa och följa projektplaner och budgetar. En god samarbetsförmåga, hög integritet och en kundorienterad läggning är nödvändigt i rollen. Är du även social, utåtriktad och prestigelös så kan denna roll som Inköpare vara den tjänsten du letar efter.

Följande krav måste uppfyllas för att du ska vara aktuell för tjänsten:

 • Examen från gymnasium, gärna med teknisk inriktning. Du får gärna ha examen från universitet, högskola eller liknande.
 • Erfarenhet av inköpsarbete
 • Mycket goda kunskaper i Officepaket
 • Erfarenhet av ERP-system, gärna Jeeves.

Övrigt

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag via kfx.se.

Intervjuer sker löpande.
Vid frågor eller fundering kontakta oss på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan