Initiativtagande internservicemedarbetare till företag söder om Stockholm!

Om tjänsten

Vi söker en internservicemedarbetare till vår kund som är belägen söder om Stockholm. Tyngdpunkten i tjänsten kommer att ligga på att ge service till internt anställda och du kommer även stundvis täcka upp i reception. Här ingår du i ett glatt och sammansvetsat serviceteam som hjälps åt och inspirerar varandra i arbetet.

Kunden är ett välkänt dryckesföretag med kontor söder om Stockholm. Uppdragslängden är ca 3 månader med chans till förlängning och arbetstiderna är 8.00 – 14.30. I denna tjänst täcker du upp för en sjukskrivning och start för uppdraget är under tidig vår, med ca 2 veckors varsel. Vi söker därför dig som är flexibel och anpassningsbar!

Arbetsuppgifter

  • Posthantering
  • Administrera företagspaket och skicka bud
  • Ta emot varor och bud
  • Ansvara för returburkar
  • Ansvara för skrivare och byta toners
  • Fylla på och rengöra kaffemaskiner
  • Byte av lampor och enklare reparationer
  • Ansvara för företagets lokaler och konferensrum

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker är händig, kan organisera och planera ditt arbete samt har god social förmåga. Rollen innebär avlastning i receptionen, så vana av att kombinera de två rollerna är ett plus. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att vara självständig och initiativtagande. Som person är du prestigelös, positiv och driven. Du ser vad som behövs göras och är inte rädd för att ta i.

Då start för tjänsten inte är bestämd, behöver du vara en flexibel och anpassningsbar person.

Övrigt

Denna tjänst är ett konsultuppdrag med start tidig vår. Du kommer att bli anställd hos KFX HR-partner, men arbeta hos vår kund. Vi arbetar löpande med rekryteringen så skicka in din ansökan redan idag. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan