Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Informatör till Ånge Kommun

Om tjänsten

Sommarvikariat/Backup/Kundservice/Reception/Växel/Internservice/Ånge

Har du kundservice i blodet och vill få utlopp för det? Nu söker vi för Ånge Kommuns räkning en Informatör med fingertoppskänsla.

Behovet är med start helst omgående och över sommaren. Efter sommaren behöver vi ha kvar dig som backup vid behov så för att vi ska få behålla dig mer långsiktigt, så är detta uppdrag ypperligt för dig som studerar eller driver eget och vill fylla på med lite extra timmar.

Du blir anställd av KFX HR-partner och uthyrd till Ånge Kommun.

Om företaget

Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. KFX är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.
Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal och du blir inbjuden till alla våra härliga events som vi har årligen!

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett team med 3 informatörer och samtidigt som ni har ett nära samarbete med varandra så behöver vi dig som har en stor ansvarskänsla och som också kan arbeta självständigt.

Teamet sköter kommunens växel, reception och viss internservice och ni representerar Ånge Kommun i mötet med alla kommunens kunder – via telefon, e-post, sociala medier och även personliga möten. Du ser till att alltid ge service med hög kvalité i form av information och vägledning, med stöd av olika IT-system.

Tillsammans med dina kollegor kommer du dessutom att jobba aktivt med verksamhetsutveckling genom nytänkande och digitalisering för att ständigt förbättra servicen för våra medborgare.

Kvalifikationer

Vi kommer lägga stor vikt på din personlighet och den vi är ute efter är genuint intresserad av möta människor dagligen, både via telefon och fysiska möten.

Det finns ingen exakt beskrivning av vad social kompetens är, men för att förenkla det handlar social kompetens mycket om att kunna lyssna aktivt och ta till sig av det andra säger, att kunna tala så att andra blir intresserade och förstår, samt att visa hänsyn till andra och kunna sätta sig in i andra individers känslor.

Arbetet förutsätter därför att du är tydlig i din kommunikation, både skriftligt och muntligt, och har god samarbetsförmåga. Du kommer att möta många olika människor och du behöver kunna nivåanpassa din kommunikation utefter deras utgångsläge.

Goda IT-kunskaper efterfrågas och det är meriterande om du tidigare arbetat i kontaktcenter eller någon annan form av kundorienterad serviceverksamhet. Vi ser gärna att du har informatörs- eller kommunikationsutbildning och/eller relevant erfarenhet.

Du behöver behärska svenska och engelska både muntligt och skriftligt och ytterligare språkkunskaper är ett plus.

Övrigt

Behovet behöver tillsättas helst omgående så intervjuer kommer att ske löpande. Sök därför redan idag om du är den vi behöver!

Personlighets- och färdighetstest kan komma att göras på slutkandidater, samt referenstagning.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan