HR-Partner till växande konsultföretag – start omgående

Om tjänsten

Vill du ha ett spännande uppdrag som innebär att bygga upp en hel HR-funktion? Är du självgående, ansvarstagande och kan börja arbeta omgående? Då kan du vara vår kunds nästa HR-partner!

Du kommer arbeta som konsult eller underkonsult åt oss på KFX HR-partner i ungefär 3 månader.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du att vara med och bygga upp företagets HR-funktion, rollen som HR-partner finns inte idag vilket gör detta till ett väldigt spännande uppdrag.Till en början handlar det om att lära känna företaget och dess företagskultur. Därefter kartlägga och skapa en struktur över HR-funktionen. I rollen kommer du att arbeta både strategiskt och operativt med bland annat:

  • Framtagning av mallar och rutiner
  • Värdegrundsarbete
  • Hantera utveckling, avveckling ochrekrytering av medarbetare och chefer
  • Kompetensutveckling
  • Hålla egnafackliga förhandlingar
  • Arbetsmiljö, friskvård och rehabilitering

Kvalifikationer

Vi söker dig som idag driver eget och vill arbeta som underkonsult eller du som vill arbeta som anställt hos oss på KFX.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR eller motsvarande. Eftersom det är en ny roll så är det viktigt att du är trygg med samtliga arbetsuppgifter och har inget emot att arbeta självständigt. Som person är du självgående och gillar att ta initiativ för att driva ditt arbete framåt. Vi ser att du är en problemlösare som gillar att att ta an tuffa utmaningar, din flexibilitet är en förutsättning för ett lyckat arbete.

Övrigt

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Start: omgående
Lön/debitering, enl. överenskommelse
Uppdragslängd: Minst 3 månader
Ansök senast, 25/3 2018

Vid frågor eller funderingar kontakta Elin Andersson på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan