HR-konsult till Neoventa

Om tjänsten

Vår kund Neoventa växer och söker dig som vill arbeta som ett strategiskt och konsultativt HR-stöd för ledningsgrupp och verksamhetens chefer. Har du tidigare erfarenhet från en bred HR-roll och vill vara en del av ett växande bolag på ca. 40%? Här erbjuds en möjlighet att bli en del av Neoventas fortsatta tillväxtresa med en kultur som präglas av flexibilitet, transparens och högt i tak.

Neoventa har valt att samarbeta med KFX HR-partner i denna rekryteringsprocess. Tjänsten är på ca. 40 % och tillsvidare med anställning som konsult hos KFX HR-partner. Möjlighet att vara interimskonsult finns.

Om företaget

Neoventa är ett svenskt medicintekniskt företag inom området fosterövervakning. Neoventa tillhandahåller innovativa lösningar och tjänster för fosterövervakning som förbättrar obstetrisk vård. Företagets lösningar är designade för att främja patientsäkerhet genom förbättrat beslutsstöd tillsammans med ett struktureat arbetsflöde. Neoventas lösningar används varje dag över hela världen av vårdpersonal för att säkerställa en bra start i livet.

Företaget växer och har huvudkontoret placerat i nya lokaler i Mölndal, Göteborg. Bolaget har anställda i Sverige, Frankrike och Storbritaien och förväntas fortsätta växa kraftigt kommande år. Kulturen på bolaget präglas av flexibilitet, transparens och engagemang.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-konsult hos vår kund Neoventa arbetar du nära ledningsgruppen och är ett strategiskt och konsultativt stöd för verksamhetens chefer. Bolaget är under stor tillväxt, du arbetar därför aktivt med att hålla bolaget attraktivt på marknaden. Vidare stöttar du verksamhetens chefer inom hela HR-området vilket innefattar arbetsmiljö och hälsa, arbetsrätt, rekrytering, löneöversyn och övrigt förekommande arbetsgivarfrågor. Du driver, utvecklar och följer upp HR-processer och ser till att lagar och regler följs såväl på kontoret i Mölndal som på kontoren i Europa. Det är viktigt att ditt arbete präglas av helhetssyn, tillit och ett nära samarbete med chefer och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom HR eller motsvarande samt praktisk erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen bör du besitta en bred HR erfarenhet och känna dig trygg som ensamt ansvarig HR på bolaget.

Vidare krävs ett strategiskt och aktivt förhållingssätt. Du är kommunikativ och pedagogisk och är van att driva HR-processer framåt. Du trivs i ett snabbväxande företag och har ett flexibelt förhållningssätt. Har du tidigare erfarenhet från exporterande eller internationell verksamhet är det meriterande.

Goda datorkunskaper samt flytande kunskaper i svenska och engelska är krav.

Övrigt

Start enligt överenskommelse
Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson på 031-711 98 00.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2022-07-10
  • Deltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: HR/Personal
  • Inkommet: 2022-06-08
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan