HR Generalist på heltid i Solna

Om tjänsten

För konsultuppdrag med start omgående fram till augusti 2019 söker vi dig med tidigare erfarenhet av brett HR-arbete. Här erbjuds du en ansvarsfull roll, varierande arbetsuppgifter och ett trevligt arbetsklimat!

Om företaget

Vår kund är ett stort och välkänt företag inom byggbranschen. Företaget sitter i trevliga lokaler i Solna och är ca 100 medarbetare på kontoret. Som HR Generalist tillhör du HR-teamet bestående av ca 10 personer.

Arbetsuppgifter

Som HR Generalist arbetar du i nära samarbete med HR Business Partners och chefer runt om i landet. Du har mycket eget ansvar och arbetar brett inom HR. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:

  • Självständigt driva rekryteringsprocesser och stötta chefer vid rekrytering av både kollektivanställda och tjänstemän
  • Självständigt driva rehabiliteringsprocesser, analysera och dra slutsatser från frånvarorapporter
  • Ansvara för och hålla exit-intervjuer
  • Driva olika HR-relaterade projekt
  • Övrig HR-administration

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för denna tjänst har du:

  • 2-4 års erfarenhet av brett HR-arbete
  • Examen som personalvetare eller motsvarande
  • Kunskap kring kollektivavtal och arbetsrätt
  • God systemförståelse samt goda kunskaper i Officepaketet
  • Flytande kunskaper i det svenska och engelska språket, såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kollektivsidan och byggbranschen. Det är även meriterande om du är certifierad i testverktyget Cut-e, detta är dock ej ett krav.

För att axla denna roll på bästa sätt tror vi att du är en självgående, prestigelös och öppen person som brinner för HR. Du har god social förmåga och är duktig på att anpassa dig utifrån den du talar med. Vidare är du trygg i dig själv och i din kompetens samt är handlingskraftig. För att passa in i gruppen och på förtaget tror vi att du är en lättsam person som kan varva skratt med allvar. I och med att du arbetar med sekretessbelagda frågor samt personalfrågor behöver du även ha hög integritet.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos KFX men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund i Frösunda, Solna. KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långvariga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra.

Samtliga frågor kring tjänsten och processen hänvisas till ansvarig rekryterare Clara Backlund på KFX HR-partner, telefonnummer 08-663 99 00. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag!

Välkommen in med din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan