Spännande roll som HR Business Partner till Cramo

Om tjänsten

Söker du en bred HR-roll med allt från arbetsmiljöfrågor till kompetenssutveckling? Vill du ha en kombinerad roll där du får arbeta både strategiskt och operativt? Gillar du att vägleda och stötta chefer? Är du nytänkande och vill utforma din nya roll? Här har du möjligheten att påverka!

Cramo har valt att sammarbeta med KFX HR-partner i denna rekryteringsprocess. Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd hos Cramo i deras nya tjänst som HRBP i Göteborg.

Om företaget

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos Cramo får du en strukturerad introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapade är minst lika viktigt som traditionell undervisning.

Cramo är ett av Europas ledande företag som specialiserat sig på uthyrning av maskiner, utrustning och flyttbara lokaler. De erbjuder moderna hyreslösningar till byggföretag och kunder inom handel, industri och offentlig sektor samt privatkunder. Cramos uppdrag är att göra kundens liv enklare genom att kundens prioriteringar är Cramos prioriteringar. Detta genom förstklassig utrustning och högsta möjliga servicenivå med värdeorden ansvarig, effektiv och flexibel.

Ansvarig innebär att du kan lita på att Cramo ger dig vad du behöver, när du behöver det. Du kan lita på att Cramo gör det på ett ansvarsfullt sätt på alla nivåer i företaget, både lokalt och globalt. Effektiv så att det praktiska fungerar smidigt i din verksamhet och på dina projekt. Cramo gör så att du kan lägga tid och pengar där det behövs. Flexibel genom lokal närvaro och ett brett sortiment av utrustning där Cramo tillmötesgår dina behov och för att tillsammans hitta en lösning.

Arbetsuppgifter

I rollen som HRBP vägleder och stödjer du verksamhetens ca 25 chefer i beslut och problemlösning inom bl.a. organisationsutveckling, förändringsarbete, kompetensutveckling och arbetsrätt. Vidare arbetar du även med rekrytering, driva fackliga förhandlingar, rehabilitering samt arbetsmiljö.

Som HRBP tillhör du den centrala HR-organisationen som arbetar tillsammans mot de strategiska målen. Du arbetar som ett lokalt HR stöd för Region Väst och deltar regelbundet i den regionala ledningsgruppen. I rollen reser du regelbundet till de 20-tal uthyrningsdepåerna som Region Väst består av i bl.a. i Göteborg, Jönköping och Skövde.

Som HRBP är dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Affärsnära chefsstöd i HR-frågor
  • Implementera, utveckla, driva och ge stöd i gemensamma HR-processer
  • Arbetsrätt och fackliga förhandlingar
  • Stötta chefer i rehabiliteringsfrågor
  • Ansvara för HR-relaterade projekt
  • Ta fram och följa upp nyckeltal inom HR
  • Rekrytering
  • Vid behov hålla utbildningar och workshops

Kvalifikationer

Vi ser att du har tidigare arbetat båda operativt och strategiskt samt stöttat chefer i HR-relaterade frågor. Du innehar akademisk utbildning inom HR eller motsvarande. Det är av vikt att du har minst tre års erarenhet av brett kvalificerat HR-arbete. Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom arbetsrätt. Det är fördelaktigt om du har kunskap kring Comp & Ben eller mångfald och inkludering. Det är vidare positivt om du medverkat i fackliga förhandlingar, rehabfrågor samt mot kollektivarbetare. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Då rollen innebär många resor är det ett krav på B-körkort.

Som person ser vi att du är självständig, driven och har en positiv attityd. Du ser dig själv som en kommunikativ person som brinner för att skapa goda och professionella relationer på olika nivåer i en organisation. Du har ett affärstänk samt förmåga att se HRs betydelse och bidrag till affären som helhet.

Övrigt

Är du den vi söker till Cramo? Varmt välkommen med din ansökan via KFX HR-partner redan idag.
Vi genomför personlighetstester, drog- och alkoholtest samt bakgrundskontroll på alla våra slutkandidater.

Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan