HR ansvarig till KFX HR-partner

Om tjänsten

KFX HR-partner har höga ambitioner om framtiden och vill därför förstärka bolaget med en HR ansvarig. Hos oss blir du en del av ett familjärt bolag som ständigt arbetar med att vara branschens bästa arbetsgivare, såväl internt som för våra konsulter och kunder. Detta är en roll för dig som vill arbeta strategiskt, operativt och utveckla HR frågor nära verksamheten.

Om oss

KFX HR-partner är ett tryggt, stabilt och familjeägt bolag med 36 år i branschen. Vi är i dag drygt 300 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Vår målsättning är att kommunikationen, både internt och mot våra kunder, alltid ska präglas av respekt, lyhördhet och tydlighet. Hos oss kan du alltid komma med idéer, input och förslag – oavsett roll eller år inom bolaget! Vårt arbetsklimat präglas av affärsfokus, entreprenörsanda och teamkänsla! På KFX stöttar vi varandra i motgångar och gläds åt varandras och vår gemensamma framgång.

Arbetsuppgifter

Som HR ansvarig utgår du från KFX huvudkontor i Stockholm där du driver, utvecklar och följer upp det strategiska och operativa HR arbetet. Du verkar nära chefer och kollegor på KFX samtliga kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall och finns nära till hands vid samtliga förekommande personalfrågor.
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

 • Delta med ett strategiskt HR perspektiv till ledningsgruppen
 • Verka som stöd för organisationens chefer i samtliga förekommande personalfrågor
 • Tillsammans med organisationen skapa förutsättningar för att attrahera, rekrytera, behålla och utveckla medarbetare samt verka för att ständigt vara branschens bästa arbetsgivare
 • Driva projekt såsom lönerevision, komptetensutvecklingsplaner, onboarding, medarbetarundersökningar osv.
 • Utveckla processer, policys, system och befintliga riktlinjer inom HR området
 • Vid behov driva fackliga förhandlingar och hantera systematiskt arbetsmiljöarbete
 • Verka som en ambassadör och säkerställa att KFX värdeord; stolthet, omtanke och engagemang genomsyrar organisationen

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning från personalvetarprogrammet eller en utbildning som vi bedömer som likvärdig. Du arbetar troligen i en bred HR roll idag och har gjort detta under några år men känner dig redo att axla det fullständiga HR-ansvaret inom ett bolag. Kanske har du tidigare arbetat inom bemanningsbranschen och vill tillbaka till det snabba och omväxlande tempot?

För att trivas i rollen behöver du känna dig trygg att arbeta brett inom HR området, tycka om att ta stort ansvar, ha många kontaktytor och en vardag som är varierande och föränderlig. Du har ett tydligt affärsfokus och vill arbeta nära verksamheten. Du är van att driva processer självständigt och ser alltid till att ligga steget före. Du är nytänkande och engagerad och vill omsätta dina kunskaper i praktiken vilket leder till resultat.

Övrigt

Tjänsten är på heltid på KFX huvudkontor i Stockholm på Sturegatan 38 invid Humlegården. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Regionchef, Paula Jansson via paula.jansson@kfx.se eller 031- 711 98 00.

Company logotype
 • Stockholm
 • Ansök senast 2022-08-28
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: HR/Personal
 • Inkommet: 2022-07-22
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan