HR-ansvarig till Flowbird Group i Kista

Om tjänsten

Har du några års erfarenhet av en bred HR-roll och är redo för ett nästa steg i din karriär? Vi söker nu dig som vill axla en ansvarsfull och självständig roll inom HR hos vår kund, Flowbird Group i Kista. Detta är tjänsten för dig som vill ta chansen att jobba i en utvecklande och utmanande roll i en internationell miljö!

Om företaget

Cale, a part of Flowbird Group, has offered innovative and efficient parking solutions from the start in 1955 and developed into a world leading brand within the parking industry. Cale specialised in customising technology, for parking terminals, mobile payment solutions, transaction handling and centralised software systems. Converting this into functionality, always alongside the highest possible focus on the parking operator as well as the driver.

Cale Group was a part of a Swedish investment company, Mellby Gård AB, an international industrial group comprising of around a dozen trading and industrial companies. Now we are excited to see what the future will hold with the merge to become a part of Flowbird Group and hope to bring even more innovative products the nordic and global market.

https://www.youtube.com/watch?v=heEBcWLgoAk&feature=youtu.be

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-ansvarig hos Flowbird Group har du ett heltäckande ansvar för HR-administrationen i det svenska bolaget. Detta innebär dels löpande hantering av personalärenden och nära samarbete med löneadministrationen, men även en hel del mer strategiska åtaganden och uppföljningar. Dina ansvarsområden kommer bland annat att bestå i:

 • All typ av personaladministration (Ex. Anställning, förmåner, pension)
 • Stötta chefer i alla typer av personalärenden
 • Ansvar för mailbox dit personalen vänder sig till med sina frågor
 • Uppdatering av policys, dokumentation och rutiner
 • Support i rekrytering och introduktion av nyanställda
 • Arbetsmiljöfrågor

Detta är en bred roll som utöver ovan ansvarområden kommer att innebära en hel del ad hoc – uppgifter kopplat till företagets personalärenden. Företaget har kollektivavtal med Almega och Unionen, varför du kontinuerligt kommer att ha möjlighet till kontakt med och support från Almega. I denna tjänst rapporterar du till företagets svenska VD men har mycket kontakt med HR-chefen i Frankrike. Det kommer även förekomma en del affärsresor till de länder där Flowbird är verksamma och Frankrike där huvudkontoret är.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är redo för nästa utmaning i din karriär! Vi tror att du brinner för HR-frågor och ser fram emot att kliva in i en bred roll, där du får arbeta både administrativt och på en strategisk nivå. Du trivs i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. För att vara aktuell för rollen tror vi att du har följande profil:

 • Akademisk utbildning inom HR/personal
 • 3–5 års erfarenhet av HR-administration
 • Praktisk erfarenhet av arbetsmiljöfrågor och att driva arbetsmiljöarbete
 • Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal och skrift
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Goda kunskaper i den svenska arbetsrätten

Som person krävs det att du trivs med att arbeta självständigt och att driva ditt arbete framåt. Du är en problemlösare som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är noggrann och har god förmåga att skapa struktur och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du kommer att ha ett nära samarbete med verksamhetens chefer, varför lyhördhet och kommunikativ tydlighet är mycket viktiga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du motiveras av att ta egna initiativ och komma med förslag till förändring och förbättring.

Övrigt

Detta är en direktrekrytering till Flowbird Group där tillträde för tjänsten sker per omgående. Vi går igenom ansökningarna löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag!

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon utan hänvisar dig till att söka tjänsten via vår hemsida. Vid frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta någon av våra rekryterare på 08-663 99 00 eller maila till rekrytering.stockholm@kfx.se och specificera vilken tjänst du har frågor kring i ditt mail.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
 • Upplands-Väsby
 • Ansök senast 2019-08-30
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: HR/Personal
 • Inkommet: 2019-07-17
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan