HR-ansvarig till advokatbyrå i Malmö

Om tjänsten

Nu söker vi dig som brinner för HR-frågor och som arbetar med stor nyfikenhet och högt engagemang. Om du dessutom vill vara en del av en vinnande kultur på arbetsplatsen och har en fallenhet för att skapa förtroende – då kan det vara en bra match!

Vi på KFX HR-partner söker för kunds räkning en HR-ansvarig till en framgångsrik advokatbyrå i Malmö.

Om oss

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.
Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-ansvarig är du ett stöd för MP (Managing Partner) och gruppchefer i personalfrågor. Du ansvarar för:

* Löpande HR-arbete
* Bemanning
* Rekrytering
* Arbetsmiljöfrågor

Du har också ett övergripande ansvar för introduktion av nyanställda, samordning av interna utbildningar, personalrutiner, uppföljning av policyer och inköp. Du arbetar med employer branding och coachning av administrativ personal. Du samordnar våra event.

Som HR-ansvarig är du en del av vår ledningsgrupp och rapporterar till MP. Du utvecklar HR-arbetet tillsammans med MP och gruppcheferna för våra olika fokusområden. Du samarbetar med HR-ansvariga på övriga kontor och rapporterar till MP.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en högskole- eller universitetsutbildning inom HR och några års erfarenhet av liknande tjänst. Som person är du proaktiv, ansvarstagande, noggrann och självgående.

Vidare är du duktig på att utveckla medarbetare och bygga upp välfungerande team samtidigt som du gillar att vara operativ, ta initiativ, vara handlingskraftig och på det sättet få saker att hända både själv och tillsammans med andra. För tjänsten behöver du också kunna uttrycka dig väl och obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

För att passa i rollen tror vi att du har en positiv inställning och ett stort engagemang för allt du tar dig an. Du trivs i högt tempo, är serviceinriktad, har integritet och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Kreativitet, mod och nyfikenhet är egenskaper vi värdesätter högt, men det är minst lika viktigt att vara en bra arbetskamrat och stå bakom våra värderingar.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna idag via annonsen.
För frågor angående tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Matilda Burström, matilda.burstrom@kfx.se.

Personlighetstest samt kunskapstest kan komma att göras på slutkandidater.

Välkommen med din ansökan!

Company logotype
  • Malmö
  • Ansök senast 2021-12-19
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: HR/Personal
  • Inkommet: 2021-11-22
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan