Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Hemvändare – Stöde, Torpshammar, Fränsta, Ånge

Om tjänsten

Går du i tankarna att flytta hem till Stöde, Torpshammar, Fränsta, Ånge eller närliggande?
Vi på KFX HR-partner hjälper dig att hitta ett jobb så att du kan ta nästa steg i flyttlasset.

Detta är en allmän annons för hemvändare/hitvändare och inför kommande uppdrag.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö, vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare. Auktorisationen innebär en garanti för våra kunder och våra konsulter att vi är en seriös leverantör som följer lagar, regler och kollektivavtal.

Vilka kunder har vi?
KFX arbetar för att ha långsiktiga relationer med våra kunder som består av bland annat globala varumärken inom hemelektronik, bilindustri samt några av landets största banker och försäkringsbolag. Därför söker vi bland annat ekonomer, chefer, administratörer, säljare, ingenjörer och lagerarbetare men även andra profiler. Ofta går en rekrytering fort hos oss då någon av våra kunder har ett behov av personal, det är inte alla jobb som annonseras utan vi använder oss ofta av vår kandidatbank. Har vi din profil ligger du steget före i möjligheterna till att få ett jobb hos oss.

Våra kunder vill ofta hyra och testa en person via KFX under ett antal månader innan de går över i en förlängning eller att de tar över anställningen. Det ligger mycket ansvar på dig att visa framfötterna på kundföretaget. Vi tillsammans med kundföretaget ansvarar för din arbetsmiljö. KFX bjuder ofta in våra anställda konsulter till nätverksaktiviteter som vi anordnar i form av afterwork och event. Där får du möjlighet att träffa dina kollegor och nätverka i det stora nätverk du blir en naturlig del i när du är anställd på KFX.

Arbetsuppgifter

Då vi har olika typer av tjänster och uppdrag vill vi att du i ditt personliga brev berättar när du är tillgänglig för start och vilken bransch samt roll du är intresserad av. Bifoga också ditt CV.

Kvalifikationer

Kravprofilen ser olika ut beroende på vad det är för typ av tjänst. Var tydlig i din ansökan med vilka utbildningar, kurser, licenser och andra färdigheter som du har och som är väsentligt för oss att veta.

Då många av våra kunder har behov omgående, så är det en fördel om du kan vara på plats snabbt men vi är beredd på att du har en uppsägningstid. Skriv gärna i din ansökan när du på ett ungefär kan vara startklar för ett nytt jobb.

Stor vikt kommer att läggas på din personlighet då vi söker glada, arbetsvilliga personer som vill företaget bästa. Du är lösningsorienterad, lugn och stressar sällan upp dig då du har en inställning att allt kan lösa sig!

Övrigt

Kontaktperson: Erika Hällström
Detta är en allmän annons och intervjuer sker löpande och fram till slutdatum.
Kunskap- och personlighetstester samt kreditupplysning kan komma att göras på slutkandidater beroende på kund och uppdrag.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan