Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Heltidsreceptionist med intresse för ekonomi!

Om tjänsten

Reception / Ekonomiassistent/ Administration/ Kundservice

Vem vill vara på en och samma arbetsplats i flera år? Här har du möjligheten att hoppa på ett två års vikariat i reception på ett stort internationellt företag mitt i centrala Stockholm.
Det utlovas många varierande arbetsuppgiter, många härliga kollegor och en bred roll inom service och administration med mycket ansvar för kontorets lokaler.

Om företaget

Företaget är ett stort internationellt bolag som är beläget i cenrtrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du att besvara telefon och e-mail samt ta emot besökare och sköta post- och budhantering. Tjänsten är utåtriktad vilket innebär att du kommer att ha många externa och interna kontakter. Du kommer även att ha visst kontorsansvar som innefattar beställning av kontorsmaterial och andra leverantörskontakter.

Vidare ansvarar du för ordningen på kontoret och ser till att det alltid är representativt och välvårdat, ansvaret ligger alltifrån kontorets lokaler till gemensamma köksutrymmet. Arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och innefattar viss administration och andra uppgifter som eventuellt kan behöva utföras inom verksamheten.

Kvalifikationer

Professionalitet, ödmjukhet och ett ”ingenting är omöjligt” tänk eftersöker vi hos dig som person i den här rollen. Miljön kräver en leverans av högklassig servcie med tydlig struktur, ordning och reda.

Då tjänsten är utåtriktad ser vi det som positivt om du är en duktig kommunikatör i både tal och skrift. Företaget verkar i en internationell miljö och av den anledningen är det även viktigt att du har goda kunskaper i engelska. Fokus ligger ibland på att budgetera och planera ekonomiskt, därav ser vi som meriterande att man tidigare har arbetat med lättare ekonomiuppgifter.

Övrigt

Du arbetar kontorstider, uppdraget är ett vikariat på heltid där man blir anställd hos kunden. Uppdraget startar början juli, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Linnea Hjelmqvist på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan