Har du minst ett års erfarenhet av kontorsservice? Vi behöver dig!

Om tjänsten

Är du en utåtriktad, initiativtagande person som gillar att arbeta självständigt? Är service och engagemang ord som matchar din personliga profil?
Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vi söker nu en kontorsservicemedarbetare hos ett av våra kundföretag i Sundsvall. Du blir anställd av KFX och uthyrd till kundföretaget, och hos oss får du en provanställning på 6 månader med chans till en tillsvidare.

Tjänsten innefattar heltid, måndag- fredag med start för upplärning senast vecka 48. Arbetstiderna är mellan kl. 08.15- 16.45 (vintertid) och 08.15-16.00 (sommartid) med 30 minuters lunch.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare!

Arbetsuppgifter

Avdelningen du ingår i kallas Kontorsservice och ansvarar för funktioner som växel, reception, dokumenthantering, inköp och internservice. Vidare ingår även ansvar för områden som lokalvård, personalmatsalar, personalparkering, växter, frukt, teknik m.m. Du kommer att ingå i ett team på 3 inkl. dig där du kommer att ha ett eget huvudansvar för vissa arbetsuppgifter, samt rotera med dina två kollegor på andra delar.
Övriga arbetsuppgifter:

  • Verifiering av fakturor
  • Posthantering
  • Vara en behjälplig funktion gentemot företagets anställda
  • Våningsvärdskap (du ansvarar för att driften fungerar på en av företagets våningar)
  • Beställning och montering av kontorsmaterial

Din position innefattar många varierande arbetsuppgifter och du har därför en mycket central roll som ställer stora krav på personlig kontakt med andra medarbetare och därmed också förmågan att kunna vara flexibel och lösningsorienterad.

Kvalifikationer

Du som söker har avslutade gymnasiestudier och har minst ett års erfarenhet av servicearbete med administrativa arbetsuppgifter eller liknande uppgifter. Längre erfarenhet av service är meriterande, Det är också av essentiell vikt att du både talar och skriver på svenska samt att du obehindrat kan arbeta med Officepaketet. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet och profil.

Eftersom att du blir kundens och KFX’s ansikte utåt förutsätter vi att du är en öppen, positiv och trygg person. Du gillar problemlösning och brinner för arbete med service. Du gillar tanken av att arbeta självständigt men har samtidigt inga problem med att samarbeta i grupp. Vidare är du representativ, skötsam och ansvarstagande.

Du är helt enkelt en lagspelare som gillar att leverera service i toppklass till våra kunder och sprider glädje till dina kollegor!

Övrigt

Intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas senast vecka 48, så skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor eller funderingar som rör tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare via mail:
Erika Hällström
erika.hallstrom@kfx.se

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan