Är du en erfaren ekonom?

Om tjänsten

Vi söker just nu redovisningsekonomer till våra kunder i Göteborgsområdet. Har du några års erfarenhet inom redovisning eller hanterar du självständigt bokslut och gör årsredovisningar? Vi söker personer på olika nivåer – välkommen att söka!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Gillar du att vara spindeln i nätet och en stöttepelare till ekonomiavdelningen? Som redovisningsekonom kommer du ha nära kontakt med kollegor, kunder och levarantörer där följande arbetsuppgifter kan förekomma:

  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Månads- kvartals- och årsbokslut
  • Moms, skatter och deklarationer
  • Budgetering, prognoser samt rapportering

Kvalifikationer

Vi har ett flertal kunder inom olika branscher som efterfrågar redovisningsekonomer, därför söker vi både juniorer och senior. Förutom dina kunskaper söker vi dig som har relevant utbildning inom redovisning, är systemvan och känner sig bekväm i Excel. Du som är noggrann och har bra hand med siffror har förutsättningarna för att göra ett bra jobb. Är du driftig, målinriktad och nyfiken? Då kan detta vara en bra möjlighet för dig.

Övrigt

Vi går löpande igenom urvalet, skicka därför in din ansökan redan idag. Du kommer att vara anställd hos oss på KFX HR-partner men uppdraget utförs hos våra kunder.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan