Grafisk Designer till internationellt bolag!

Om tjänsten

Har du gedigen erfarenhet inom grafisk design? Vill du ha en kombinerad roll där du får arbeta med kundrelationer, administration och använda din kreativa sida? Gillar du att ta eget ansvar och strukturera upp dina egna dagar? I den här tjänsten kommer du arbeta med egna projekt inom grafisk design på ett internationellt företag i Mölndal!

Du kommer bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta hos vår internationella kund. Start för tjänsten är början på april och pågår till 30/9. Det finns viss möjlighet till förlängning.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten arbetar du på en inhousebyrå tillsammans med en annan rutinerad grafiska designer. Där hjälper ni ett stort företag med all grafisk produktion som: layout och design, digitaltryck samt foto- och videoproduktion. Avdelningen producerar allt marknadsmaterial, från produktfoldrar till storformatstryck som rollups och affischer. Varje beställning ses som ett projekt och dessa ser olika ut från gång till gång.

Det här är en kombinerad roll där du får ha en övergripande bild av verksamheten. Arbetet innefattar koordinering, administration, kundkontakt, försäljning men framförallt grafisk formgivning. Du kommer vara ansiktet utåt för dina projekt och det krävs att du tar stort ansvar. Din primära arbetsuppgift är grafisk design, men du kommer även hantera inkommande beställningar, ansvara för frakter och leveranser av inkommande och utgående material samt kontakt med externa leverantörer.

Kvalifikationer

Du som söker kan arbeta självständigt, tar stort ansvar, är en problemlösare och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du ser dig själv som flexibel, professionell och noggrann.
Du strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar och trivs med ett högt arbetstempo.

Viktigt för tjänsten är:

  • Du har minst fem års erfarenhet av grafisk formgivning
  • Goda kunskaper i Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop samt officepaketet.
  • Talar svenska och engelska flytande- koncernspråket är på engelska.
  • Tidigare arbetat i projektform

Vi genomför personlighets- och kundskapstester samt bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och är ett konsultuppdrag fram till 20200930, med viss möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna Berggren på 031-711 98 00.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2020-04-05
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Data/IT
  • Inkommet: 2020-02-24
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan