Frukostvärd/värdinna till vår kund i centrala Stockholm

Om tjänsten

Är du en självklar serviceprofil som letar efter en extraanställning? Trivs du i en miljö som osar konferens och café där du kan använda dina serviceegenskaper? Har du en annan sysselsättning och letar efter nya utmaningar, då är det dig vi letar efter!

KFX HR-partner söker nu frukostvärd/värdinnor till vår kund i centrala Stockholm. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på deltid med start i början av oktober med förståelse för ev. uppsägning. Du kommer att arbeta på ett rullande schema mellan kl. 07:00 – 10:00.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

I rollen som frukostvärd/värdinna arbetar du i en professionell kontorsmiljö. Det dagliga arbetet består av att arrangera frukosten i loungen för gäster mellan 70 – 150 personer. Frukosten är öppen mellan kl. 08:00 – 10:00.

  • Ansvara för att frukosten är iordningställd och serverad till öppning
  • Se till att allt är påfyllt under serveringen
  • Ha ett detalj-öga så att serveringen ser snyggt och fräscht ut

Rollen är rörlig och innebär att du tillsammans med din kollega ser till att frukostserveringen flyter på som den ska.

Kvalifikationer

Då vår kund har krav på en hög servicenivå och professionalitet söker vi dig som brinner för service och drivs av att hjälpa andra människor. Vi ser det även meriterande med erfarenhet från konferens/hotell/café.
Du är en fena på att leverera ett gott kundbemötande, är glad och social med båda fötterna på jorden. Du är en ansvarstagande individ som är flexibel och prestigelös. Du ska vara duktig på att se både detaljer och helheten och vi ser att du kan arbeta med engagemang och professionalism. Du drar dig inte heller från att komma med egna idéer till potentiella förbättringar. Du ska även kunna tala och skriva obehindrat på såväl svenska som engelska.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Stockholm. Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan till oss redan idag, för att inte gå miste om denna möjligheten.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Olivia Agné på 08-663 99 00 .

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2019-10-22
  • Deltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Hotell/Restaurang/Turism/Nöje
  • Inkommet: 2019-09-17
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan