Frontsäljare till Bilia Sisjön!

Om tjänsten

Är du en person med positiv energi med ett gediget intresse för bilar? Är du i början av dina studier och vill jobba extra på helger som frontsäljare hos bilbranschens bästa servicebolag? Drivs du av att möta människor och arbeta med service i världsklass? Då kan Du vara personen vi söker som frontsäljare till Bilia Personbilar i Sisjön!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Om företaget

Bilia har över 100 anläggningar och finns i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia Personbilar satsar på att bli branschens bästa servicebolag där de bland annat erbjuder bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Bilia är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault, Ford, BMW, Lexus, Toyota och många fler.

Bilia fokuserar på kunden i allt de gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. Det första intrycket och mottagandet kan vara avgörande för kundens stora köp. Därför behöver Bilia just dig som älskar att leverera högklassig service i rollen som frontsäljare!

Arbetsuppgifter

 • Uppmärksamma, välkomna och vägleda kunder till butik, bilförsäljning service- och skadeverkstad samt hyrbilar.
 • Försäljning av bildelar via telefon och webbshop, varor skall packas och skickas
 • Ansvar för demobilar och provkörning
 • Kassatjänst och kassaredovisning
 • Påfyllning och skyltning av varor
 • Hantera broschyrer, prislistor, prisskyltar för samtliga marknadsområden

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som frontsäljare på Bilia tror vi att du har ett stort intresse för bilar och goda tekniska kunskaper. Du har erfarenhet inom servicebranschen och vill fortsätta leverera service i världsklass och vara ansiktet utåt. Du är handlingskraftig, initiativtagande och har förmågan att prioritera arbetsuppgifter och anpassa ditt arbete efter olika siutationer. Är du dessutom tekniskt kunnig och van att sätta dig in i nya system, då kan detta vara rätt tjänst för dig.

Vi söker dig som är i början av dina studier och vill jobba extra under hela din studieperiod, ca 1-2 helg/månad. Goda möjligheter till fler timmar under vardagar, lov och semesterperioder.

Övrigt

Anställningen är en deltidstjänst med schemaläggning 1-2 helg/månad. Möjlighet till fler timmar under vardagar/lov kan finnas vid behov.

Urvalet sker löpande, vi önskar därför din ansökan så snart som möjligt. Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
 • Göteborg
 • Ansök senast 2021-03-14
 • Deltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Kundsupport/Service
 • Inkommet: 2021-02-10
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan