Frontsäljare sommar till Bilia Sävedalen!

Om tjänsten

Är du en person med positiv energi och med ett gediget intresse för bilar? Nu har du chansen att söka tjänsten som frontsäljare hos bilbranschens bästa servicebolag. Drivs du av att möta människor och arbeta med service i världsklass? Då kan Du vara personen vi söker som säljare till Bilia Personbilar i Sävedalen!

Start: omgående enligt överenskommelse. Uppdraget pågår till och med vecka 33, med chans till förlängning.
Arbetstider: måndag-fredag, kl. 08:00-17:00.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Bilia har över 100 anläggningar och finns i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien. Bilia Personbilar satsar på att bli branschens bästa servicebolag där de bland annat erbjuder bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Bilia är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault, BMW, Lexus, Toyota och många fler.

Bilia fokuserar på kunden i allt de gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. Det första intrycket och mottagandet kan vara avgörande för kundens stora köp. Därför behöver Bilia just dig som älskar att leverera högklassig service i rollen som säljare!

Arbetsuppgifter

 • Uppmärksamma, välkomna och vägleda kunder till butik, bilförsäljning service- och skadeverkstad samt hyrbilar.
 • Försäljning av bildelar och tillbehör i butik och via telefon.
 • Beställa bildelar och tillbehörsprodukter samt uppföljning av kundorder.
 • Proaktiv försäljning av varor och tjänster externt och internt.
 • Kassatjänst.
 • Påfyllning och skyltning av varor.
 • Reklamationshantering.
 • Tillsyn av butiksyta och kundutrymmen.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som säljare på Bilia tror vi att du har ett intresse för bilar och goda tekniska kunskaper. Du har erfarenhet inom servicebranschen och vill fortsätta leverera service i världsklass och vara ansiktet utåt. Du är handlingskraftig, initiativtagande och har förmågan att prioritera arbetsuppgifter och anpassa ditt arbete efter olika situationer. Är du dessutom tekniskt kunnig och van att sätta dig in i nya system, då kan detta vara rätt tjänst för dig.

Övrigt

Urvalet sker löpande, vi önskar därför din ansökan så snart som möjligt. Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
 • Göteborg
 • Ansök senast 2022-05-19
 • Heltid
 • Anställning: Visstidsanställning
 • Bransch: Kundsupport/Service
 • Inkommet: 2022-04-25
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan