Franchisetagare till ErgoNova i Stockholmsregionen sökes!

Om tjänsten

Har du länge drömt om att driva eget? Du kanske har ett eget företag idag och vill prova en annan bransch? Just nu så öppnar ErgoNova upp möjligheten för en till franchisetagare i Stockholmsregionen.

Här erbjuds du möjlighet att starta upp en verksamhet med ett väletablerat varumärke i ryggen som står för sunda värderingar.

Om företaget

ErgoNova har ett vinnande koncept där återhämtning, avslappning och ökat välbefinnande står i centrum. Idag säljs produkterna främst till företag, vård/omsorg och till hotell/SPA-anläggningar. ErgoNova är marknadsledande när det gäller produkter som har en dokumenterad effekt för avslappning och förbättrar individens välmående.

De har genomfört studier som visar prov på hur produkterna också bidrar till att hjälpa individer med Demenssjukdom och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till minskad oro/ångest

För mer information besök gärna www.ergonova.se. Där kan du se bildexempel/film på produkterna och läsa mer.

Arbetsuppgifter

Du får chansen att driva eget samtidigt som du har möjlighet att ta del av den kunskap som finns inom ErgoNova-koncernen. ErgoNova präglas av bra kommunikation, nära samarbete och inspiration mellan franchisetagarna. Genom att vara franchisetagare har du möjlighet att påverka företagets utveckling och ekonomiska framgång.

Som franchisetagare hos ErgoNova blir du erbjuden ett bra förmånspaket. ErgoNova har en väldigt generös plan gällande uppstarten för dig som franchisetagare. Du kommer få ta del av den gedigna kunskapen kring marknaden som övriga franchisetagare samt möjlighet att kunna starta upp en verksamhet utan större kapital.

ErgoNova är ett väletablerat företagsnamn som har bra kvalitet på produkterna och bidrar till ett ökat välbefinnande i samhället. Du kommer utgå från ditt kontor/hem och verka i närområdet. Du kommer även behöva ha tillgång till ett lager för att snabbt kunna visa och leverera produkterna

Kvalifikationer

För att vara aktuell att få bli franchisetagare krävs det att du är driven, kreativ och affärsmässig som person. Du drivs av att skapa långsiktiga relationer och förstår vikten av ett bra professionellt bemötande.

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av försäljning, affärsutveckling och företagande. I rekryteringen kommer störst vikt att läggas på din personliga lämplighet, dina kvalifikationer och dina möjligheter att lyckas affärsmässigt.

Övrigt

Rekryteringen av en ny franchisetagare till ErgoNova är ett samarbete mellan ErgoNova och KFX HR-partner. För samtliga frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Caroline Dunvret på KFX HR- partner på 08- 663 99 00, alternativt via e-post: caroline.dunvret@kfx.se.

Välkommen med din ansökan redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Company logotype
  • Ansök senast 2020-06-13
  • Heltid
  • Anställning:
  • Bransch: Övrigt
  • Inkommet: 2020-05-26
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan