Franchisetagare i Göteborg med omnejd

Om tjänsten

Är du en driven entreprenör som älskar B2B-försäljning? Drivs du av att skapa attraktiva lösningar för kunder och älskar att göra affärer? Då har du möjlighet att bli franchisetagare med stora förtjänstmöjligheter!

Noll7Noll har valt att samarbeta med KFX HR-partner i denna rekryteringsprocess.

Om företaget

Noll7Noll arbetar med skräddarsydda kommunikationslösningar. Vårt stora mål är att hjälpa små- och medelstora företag att arbeta smartare, bli mer effektiva och därmed också mer lönsamma. Detta gör vi genom med att underlätta vardagen med skräddarsydda lösningar för företag. Som oberoende återförsäljare hjälper vi företag med fullständiga lösningar inom: telefoni & växel lösningar, IT-tjänster, profil- och arbetskläder, dokumenthantering, kontorsförbrukning, kommunikation, receptionistteknik, fikalösningar och mycket mer. Noll7Noll har över 250 000 artiklar och över 50 etablerade leverantörer som exempelvis Telenor, Tele2, Toshiba, Craft, Jobman, Sagaform och många fler.
Mer info på www.noll7noll.se

Arbetsuppgifter

Du kommer vara den första som startar upp Noll7Nolls färdiga affärskoncept i Göteborg. Som Franchisetagare ansvarar du för hela verksamheten i Göteborg med omnejd. I din roll gör du allt du kan för att skapa attraktiva lösningar till nya kunder där du arbetar proaktivt för att utveckla affärförslag utifrån kundens behov. Arbetet är helt självständigt och du kommer göra allt från början till slut. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där du själv får bestämma upplägget. Rapportering och uppföljning sker månadsvis till franchisegivaren i Stockholm.

I jobbet ingår till exempel att

 • Sätta upp mål för verksamheten
 • Boka och genomföra kundbesök hos nya och befintliga kunder
 • Skapa offerter, förhandling samt stänga affärerna
 • Utveckla befintliga säljstrategier
 • Jobba i CRM och övriga affärssystem
 • Delta i utbildningar
 • Aktiv på social medier och nätverk

Kvalifikationer

För att bli Franchisetagare är det viktigt att du har ett eget startkapital samt driva/starta ett eget aktiebolag.

Vi söker dig som gärna varit franchisetagare tidigare och haft en roll som VD, försäljningschef, Key Account Manager eller motsvarande. För att klara av rollen behöver du ha lång erfarenhet inom B2B försäljning och redan idag har ett stort lokalt kontaktnät som potentiella kunder. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av telekom, print eller profil-branschen.

Som Franchisetagare söker vi dig som är van att lägga ned mycket tid på arbete och tar ett stort ansvar. Du är en karismatisk person som älskar att träffa nya människor. Du behöver ha ett stort driv och motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål. Är du även en mästare på uppsökande försäljning samt behärska behovsanalyser? Då ser vi fram emot att höra från dig.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Arbetsplats: Valfri
Arbetstid: Eget ansvar
B-Körkort och egen bil underlättar arbetet

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-12-31.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Berggren på telefonnummer: 031 711 98 00.

Company logotype
 • Ansök senast 2021-01-31
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Försäljning/Affärsutveckling
 • Inkommet: 2020-11-23
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan