Fordons- och fastighetsansvarig till företag i Solna

Om tjänsten

Service är ett viktigt ledord för en framgångsrik fordons- och fastighetsansvarig. Du behöver älska att möta människor och leverera en upplevelse för både besökare och kollegor. Är du en driven person som trivs i en bred roll där du kommer att slänga dig mellan teknik, service, administration och kommunikation kan detta vara en roll för dig!

Vi söker nu en fordons-& fastighetsandsvarig till vår kund Kiwa i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning och du blir anställd hos Kiwa.

Ett genomgående tema på Kiwa är ”frihet under ansvar” och vi tar för givet att du alltid tar ett stort ansvar för ditt eget arbete och samtidigt tycker det är precis lika viktigt att vara en del av ett team. Hos Kiwa blir du en del av Kiwa-gemenskapen!

Om företaget

Kiwa är ledande inom testning, inspektions- och certifieringsbranschen med ca 800 anställda utspritt på ett trettiotal kontor runt om i Sverige. En global aktör verksamma i mer än 35 länder. Ledord är starka kundrelationer och hög service med fokus på säkerhet och teknik. Kiwa är verksamma inom flertalet områden som Processäkerhet, Fastighets- och Lyftsäkerhet samt certifiering inom Lantbruk, Livsmedel- och Bygg/Energi. De arbetar även med teknisk konsultation och utbildning.

För Kiwa är du som medarbetare mycket viktig och det är du som för dem framåt, därför satsar Kiwa mycket på sina anställda och deras utveckling. Genom ditt dagliga arbete, intressanta projekt och utbildning kommer du och din kompetens ständigt att utvecklas när du är en del av Kiwa!

Arbetsuppgifter

I rollen som fordons- och fastighetsansvarig kommer du att få möjligheten arbeta i en omväxlande roll där du fungerar som en intern förvaltare inom företaget och agerar som länk mellan företagets anställda och dess leverantörer. Du kommer att administrera leasingavtalen för företagets tjänstebilar (400+) samt ansvara för kontakt och administration för Kiwas lokalavtal. Dessutom arbetar du även med budgetplanering och skapar policys för företagets kommande projekt.

I tjänsten får du möjlighet att vara med och utveckla verksamhetens rutiner och strategi inom detta område. Du kommer även vara delaktig i många utvecklingsprojekt och förändringsarbeten och därför krävs det att du är orädd, nyfiken och driven i ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • Tidigare erfarenhet av administration inom exempelvis inköp eller fastighet
 • God verksamhetsförståelse
 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av förändringsarbete
 • Erfarenhet av strategiskt inköp, avtal och förhandling
 • Körkort
 • Högskoleutbildning är meriterande

Som person ser vi att du är lösningsorienterad, serviceinriktad och älskar att ta dig an nya projekt. Du är en person som har lätt för att skapa förtroende och är mån om att alltid ge bästa service till både dina kunder och kollegor. Du är självklart en person som gillar sociala kontakter och trivs med att verka i ett brett nätverk.

Övrigt

Placeringsorten är i Solna, resor förekommer och anställningen är en tillsvidareanställning.
Samtliga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00 alternativt lisa.hagglund@kfx.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Company logotype
 • Solna
 • Ansök senast 2021-07-08
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2021-06-03
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan