Fondadministratör till fondbolag i city

Om tjänsten

Har du ett stort intresse för finans och något års erfarenhet från arbete inom bank? Är du en driven och ambitiös person som vill utvecklas vidare inom ett spännade bolag? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om företaget

För kunds räkning söker vi nu en junior fondadministratör med förkärlek till siffror! Vår kund sitter centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Rollen som fondadministratör är bred och du kommer tillsammans med en annan kollega ansvara för två fonder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i bland annat:

  • Kontroll av transaktioner
  • Depåavstämningar
  • Daglig värdering av fondens innehåll
  • Dagliga riskrapporter
  • Månads-och kvartalsrapporter till FI

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant examen inom ekonomi/finansiering och/eller redovisning. För denna tjänst kan du vara nyexaminerad men vi tror att du har viss erfarenhet från bank eller en ekonomiavdelning. Ett par års erfarenhet från finansiell redovisning eller fondadministration är meriterande. Stort intresse för ekonomi och finans är en självklarhet. Utöver detta lägger vi stor vikt vid din person och tror att du är noggrann, ansvarstagande, orädd och initiativtagande. För att lyckas i rollen är du driven och nyfiken som person, samt lättlärd och utvecklingsbenägen.

Krav för tjänsten är att du är flytande i det svenska språket och har mycket goda kunskaper i engelskan. Du har även mycket god datavana, framförallt i Ecxel.

Övrigt

Start för tjänsten är omgående och då vi går igenom urvalet löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor om tjänsten, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan