Floor Manager till företag i centrala Stockholm!

Om tjänsten

Service/Kontor/Facility Management/Konferens

För kunds räkning söker vi nu dig som är mästare på service! Har du en bakgrund inom kontorsvärlden och är på jakt efter en dynamisk roll med fokus på service och support? Är du en självständig person som samtidigt gärna arbetar i team? Då kan detta vara rollen för dig!

Om företaget

Vår kund sitter centralt beläget i Stockholm och verkar på flera våningsplan.

Arbetsuppgifter

I rollen som Floor Manager hos vår kund är du, tillsammans med en kollega, drivande i arbetet för en god arbetsmiljö. Du är fastighetsavdelningens ansikte utåt och för en kontinuerlig dialog med husets olika avdelningar. Dina ansvarsområden ligger i bland annat:

  • Tillsyn och iordningställande av kök/pentry
  • Underlätta för städfunktionen vid arbetsplatser
  • Genomgång av konferenslokaler
  • Dagliga rundor för kontroll av lokaler
  • Uppmärksamma brister i kontorslandskapet
  • Ordna inför event och tillställningar

Utöver den dagliga driften kommer du att vara delaktig och ansvara för diverse projekt, i syfte att uppmärksamma behov, skapa relationer och förbättra arbetsmiljön.

Kvalifikationer

Detta är rollen för dig som brinner för service och relationer! Du trivs i en rörlig roll där du, tillsammans med dina kollegor, driver förbättrings-och kvalitetsarbete framåt. För dig är det viktigt med trivsel på en arbetsplats och du är mån om att lyssna in dina medarbetares behov, för att nå dit. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och vi ser gärna att du har en prestigelös och flexibel inställning. Som person är du orädd, positiv och glad! Du är självklart serviceminded och social, med en vilja att skapa trivsel och välmående bland dina medmänniskor.

Du som söker har en bakgrund inom service och erfarenhet av att arbeta på kontor. Har du tidigare erfarenhet av Facility Management är detta meriterande, men inte ett krav. Du har goda kunskaper i både det engelska och svenska språket och behärskar datorn som verktyg.

Övrigt

Start för tjänster än december/januari. Vi går igenom ansökningarna löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag! Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan