Flitig och alert maskinoperatör sökes för kunds räkning

Om tjänsten

Vi söker en arbetsvillig, plikttrogen maskinoperatör för kunds räkning. Tjänsten är tänkt att starta i höst och du blir anställd av KFX HR partner. Således blir du uthyrd som konsult hos kundföretaget under en provperiod.

Om oss

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Kundföretaget, en av Europas ledande leverantörer, arbetar med emballagelösningar till industrin och är verksam inom områdena förpackningar och hygienfilm. Huvudkontoret är beläget i Sverige men företaget finns också i produktion internationellt i länder som Danmark, Frankrike, Finland, Storbritannien och Tyskland. Som en av Europas största köpare av polyeten är företaget noga med att ta stort hållbarhetsansvar för att effektivt nyttja jordens resurser. Företaget arbetar kontinuerligt med utvecklingsarbete där förädlingen av nya miljöanpassade material har tagit en ny central roll.

Arbetsuppgifter

Arbetet som maskinoperatör innebär i huvudsak att övervaka en eller flera maskiner som tillverkar olika typer av produkter inom företagets verksamhetsområde. I ditt arbete utför du flera olika moment inom ramen för produktionen. Allt från tillverkningsordrar till packad färdig pall. I arbetet förekommer också hantering och körning av truck vilket gör att truckkort är ett krav.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en teknisk profil som gillar att arbeta hårt. Fördelaktigt är om du har tidigare erfarenhet från industriarbete. Vidare ska du ha slutförd gymnasieutbildning och körkort.

Utöver detta söker vi dig som är alert, flexibel och inte främmande för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du ska också kunna konsten att samarbeta väl med andra, vara tålig för ett fysiskt arbete och vara lojal mot din arbetsgivare och dina kollegor.

Övrigt

Känns det här som du? Eller kanske som någon du känner?
Sök redan idag då urvalsprocessen sker löpande och således kan tjänsten tillsättas under annonsperioden.

Intervjuer sker online och tester/bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidat.

För mer information eller frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Amanda Johansson på amanda,johansson@kfx.se

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2020-08-31
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Drift/Underhåll
  • Inkommet: 2020-07-06
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 3 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan