Flexibel växeltelefonist på deltid

Om tjänsten

Är du student eller pensionär som vill jobba extra på ett av sveriges stora försäkringsföretag? Nu söker vi, för kunds räkning, en vass växeltelefonist med utpräglad servicekänsla och som gillar att arbeta med lätt administration. Växelfunktionen består av ca 20 personer, ett härligt åldersblandat team som söker extramedarbetare. Ta chansen och sök din nya utmaning redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som växeltelefonist kommer du vara kundens första kontakt! Du kommer ansvara för att ta emot inkommande samtal. Din uppgift är att med hjälp av enklare utredning koppla vidare de inkommande samtalen till rätt avdelning eller person och se till att kunden alltid får effektiv och professionell hjälp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som med fördel har arbetat i en växeltelefonistroll tidigare och som vill leverera bästa möjliga service! Du tycker om att hjälpa andra och är både ödmjuk samt har skinn på näsan. Positiv inställning och lösningsorienterad är beskrivande ord för dig. Du kommer vara en viktig lagspelare på avdelningen och bidrar till såväl din som dina medarbetares dagliga trivsel. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav och det är dessutom meriterande om du har goda kunskaper i engelska. Du behärskar datorer obehindrat.

Detta är som sagt en deltidstjänst och arbetsmängden kommer variera, här täcker man upp för personalen på företaget när de har sjukdom, semestrar eller har arbetstoppar. Det är viktigt att du är en flexibel person som gillar att varje vecka inte är den andra lik. Vi ser gärna att man är tillgänglig för såväl schemalagda pass som inkommande pass med kortare varsel.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid som innebär halv eller heldagar, en eller flera dagar i veckan. Tillträde början av september. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hjelmqvistl på 08-663 99 00. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan