Flexibel servicemedarbetare på heltid i Stockholm

Om tjänsten

Växel, telefonist, reception, administration, kontor

Är du precis i starten av din servicekarriär och vill utvecklas och knyta nya kontakter? Vi söker dig som älskar att ge högklassig service och som främst gillar att ge service över telefon. I denna tjänst får du möjligheten att främst arbeta i växel på ett av Sveriges största försäkringsföretag men också ambulera på andra företag och leverera i olika servicetjänster.
Ta chansen och sök din nya utmaning redan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

I denna tjänst ligger primärt fokus på att täcka upp frånvaro i växel och utöver det ambulera som servicemedarbetare hos våra kundföretag här i Stockholm.
Som ambulerande servicemedarbetare arbetar du med varierande arbetsuppgifter t ex som receptionist, konferensvärdinna och internservicemedarbetare. Dina arbetsplatser kan komma att variera från dag till dag. Detta innebär att förändringar även kan ske under arbetsdagen vilket kräver stor flexibilitet av dig. Du blir utbildad på flera olika företag inom olika servicetjänster, så vi ser därför att du har som mål att arbeta hos oss i minst ett år.

Kvalifikationer

Vi ställer mycket höga krav på din flexibilitet, lojalitet och uthållighet. Att arbeta som ambulerande är förmodligen branschens tuffaste men också roligaste arbete som ger mycket tillbaka till dig som arbetstagare.
Vi ser gärna att du:
Vi ser gärna att du:

  • Har en positiv inställning och flexibilitet till att vad som helst kan hända under din arbetsdag
  • Brinner för service och gott bemötande
  • Är engagerad i ditt arbete, lojal och prestigelös
  • Gillar att knyta sociala kontakter och den ena dagen inte är den andra lik

Övrigt

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Urval sker löpande och start är omgående så känner du dig redo tycker vi att du ska fylla i din ansökan här på hemsidan redan idag. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av rekryterarna hos oss på KFX HR-partner. Du når oss på 08-663 99 00.

KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen och om du vill kan du lösa ut rikskort samt friskvårdsbidrag.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan