Flertalet tjänster inom HR i Stockholm

Om tjänsten

Vi söker drivna medarbetare för kommande uppdrag och rekryteringar inom HR. Har du lätt för att sätta dig in i nya situationer och trivs med att möta nya människor så kan vi erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete. Har du erfarenhet av brett HR-arbete sedan tidigare och vill fortsätta arbeta inom området ser vi gärna att du söker arbete på denna annons.

Detta är en allmän annons inför kommande rekryteringar HR i Stockholm.

Om oss

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Vid en direktrekrytering hjälper vi kunden med hela rekryteringsprocessen och berättar gärna mer aktuell kund under en intervju hos oss.

Om företaget

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av arbete inom kontorsbranschen och vill arbeta med HR tar vi nu gärna emot din ansökan. Vi arbetar med uppdrag och rekryteringar i hela stockholmregionen.

Då vi har olika typer av tjänster och uppdrag vill vi att du i din ansökan berättar när du är tillgänglig för start och vilken bransch samt roll du är intresserad av.

Kvalifikationer

Självklart är du en administrativ stjärna. Du har förmågan att prioritera bland adhoc-uppgifter och har en känsla för teamwork! På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Att vara en del av en HR-funktion innebär att man behöver kunna bemöta människor inom olika områden. Du är även lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt. Meriterande om du har praktisk erfarenhet av arbete inom HR.

  • Kunskaper i Microsoft Office
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och specificera vilka system du har erfarenhet av att arbete med i din ansökan och så ska vi se till att hitta rätt match för just dig!

Övrigt

Detta är en allmän annons och intervjuer sker löpande och fram till slutdatum.

På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08- 663 99 00 eller mail: lisa.hagglund@kfx.se
Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2021-06-24
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: HR/Personal
  • Inkommet: 2021-06-03
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan