First line administratör till Kiwa i Solna

Om tjänsten

Är du en stjärna på service och gillar att arbeta med kundsupport? Vill du utvecklas mer inom administration och bredda dina kunskaper? Då kanske du är den vi söker!

Kiwas mål är att alltid utveckla kvaliteten i sina interna och externa samtal och förbättra både processer och produktivitet. Därför söker vi nu en administrativ stjärna till deras team som är genuint intresserad av att hjälpa till och ge bra service.

Om oss

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.
Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Kiwa är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. Deras storlek, stabilitet och globala bredd gör att dem skapar långsiktiga kundrelationer, levererar hög service och alltid sätter säkerhet i första rummet.

Tilsammans skapar Kiwa värde genom oberoende expertis inom kvalitet, säkerhet och hållbarhet för produkter, tjänster och organisationer.

Arbetsuppgifter

Som first line administratör kommer du och dina kollegor i första hand arbeta med första linjens support per telefon och mail, detta i kombination med administrativa uppgifter.
Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Intern och extern support via telefon och mail.
 • Registrering i olika databaser.
 • Intyg- och dokumenthantering till myndigheter.

För att trivas i rollen behöver du självklart trivas i en serviceinriktad roll och ha social kompetens. Vi tror även att du har den där lilla extra fingertoppskänslan i att möta människor med varierande ärenden. En fördel är att inneha systemkännedom för att lättare komma in i arbetet

Kvalifikationer

För denna tjänst söker vi dig som har:

 • Några års erfarenhet av liknande roll.
 • God datorvana
 • Goda kunskaper inom svenska och engelska.
 • Systemvana, gärna från Microsoft Dynamics 365 och Agresso.

I denna roll värdesätter vi din personlighet högt. Vi ser gärna att du är positiv, lösningsorienterad och vill vara med och påverka. Du är driven och prestigelös har en vilja att ständigt utvecklas och lära mer.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos KFX HR-partner men arbetar på Kiwas kontor i Solna. Arbetstiderna är 07.30-16.00.

Samtliga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00 alternativt lisa.hagglund@kfx.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Company logotype
 • Solna
 • Ansök senast 2021-12-22
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2021-11-24
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan