Sveriges bästa företagsbloggar 2018

First impression manager till Studio Stockholm Arkitektur, 75 %

Om tjänsten

På fyra år har Studio Stockholm vuxit från ett par-tre arkitekter som delar en passion, till en studio med nära 35 medarbetare. Varje individ är särskilt utvald för att komplettera studions styrkor och svagheter – som yrkespersoner och som människor som tillsammans bildar en grupp. För Studio Stockholms räkning söker vi nu efter en ny kollega som brinner för studion lika mycket som övriga medarbetare! Detta är en tjänst på initialt 75 % och du kommer att bli anställd hos oss på KFX HR-partner.

Arbetsuppgifter

I rollen som First impression manager på Studio Stockholm är du den som har koll på det mesta som rör studion. Du rör dig hemtamt på kontoret och tar emot besök, förbereder mötesrum och frukostar och ligger alltid ett steg före i planeringen. Självklara egenskaper är driv, förmågan att göra flera saker samtidigt samt den rätta energin. Du ÄR Studio Stockholm.

Att du älskar att hugga i och ta dig an arbetsuppgifter, högt som lågt, är en förutsättning för att du ska lyckas och trivas i din roll som ansiktet utåt. Du brinner för att ge det där lilla extra och blir en oumbärlig funktion hos Studion. I din roll ingår det att vara flexibel och att hjälpa till där behovet finns, vilket bland annat innefattar:

  • Att ta emot besökare så fort det ringer på dörren, servera kaffe/te och utföra ärenden
  • Hålla snyggt och rent i kontorets lokaler t ex tömma diskmaskinen, rengöra kaffemaskinen och plocka undan efter möten
  • Ansvara för inköp till kontoret och hantera befintliga samt nya avtal med leverantörer
  • Planera och boka event, konferenser och tjänsteresor
  • Ordna med frukost och fika samt inhandla blommor och presenter inför födelsedagar
  • i samråd med marknadsavdelningen uppdatera sociala medier och hemsida med nya medarbetare, projekt och nyheter
  • Assistera ledningen och övriga medarbetare med praktiska och administrativa arbetsuppgifter
  • Projektleda kommande kontorsflytt med ansvar för upphandling och samordning

Kvalifikationer

Du har erfarenhet från en liknande tjänst med arbetsuppgifter som varierar från högt till lågt och är van vid att arbeta i olika system. Erfarenheter från WordPress och Officepaketet är meriterande. Vidare har du goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift.

För att trivas som First impression manager hos Studio Stockholm är du servicemedveten, prestigelös och självgående. Du är social, positiv till förändringar och kommer med egna initiativ och kreativa idéer. Vidare har du ett noggrant, strukturerat och innovativt arbetssätt. Som företagets ansikte utåt förväntas du alltid vara trevlig, representativ och relationsbyggande. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet och intresse för branschen.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag som initialt sträcker sig till och med augusti 2019. Du kommer att vara anställd av KFX-HR partner och ha en dedikerad konsultchef här hos oss. Tjänsten har en grund på 75 % men vi ser gärna att du har utrymme att periodvis arbeta utöver detta. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00. Vi arbetar med ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Kontorsansvarig/Assistent/Reception/Service

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan