Finsktalande kundtjänstmedarbetare med intresse förekonomi till vår kund i Söderort

Om tjänsten

Är du framåt och gillar att kommunicera över telefon? Drivs du av utveckling och har ett intresse för ekonomi? Just nu söker vi dig som trivs med kundkontakt och att ge service!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som kundtjänstmedarbetare hos någon av våra kunder i Stockholmsområdet. Arbetet innebär att ta emot samtal och hitta lösningar på kundernas problem. I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du också administrativt i olika system. Tillsammans med dina kollegor strävar du efter att uppnå uppsatta mål och för att tillfredsställa kunden krävs det att du har god samarbetsförmåga. Här ges du möjlighet att utvecklas och samla på dig erfarenheter inför framtiden!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från kundtjänst och ett intresse för ekonomi. Du har god telefonvana och behärskar svenska, engelska och finska väl. Vidare drivs du av att ställas inför nya utmaningar och att få vägleda kunden rätt. Du trivs i rollen som representant för ett företag och att ge service faller sig naturligt för dig. Som person är du målinriktad, har ett tekniskt intresse och tycker om att arbete kundnära. Tidigare erfarenhet av ekonomi ses som meriterade.

Övrigt

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner och arbetar som uthyrd konsult till något av våra kundföretag.
Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag!

Samtliga frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Olivia Agné på 08-663 99 00 eller rekrytering.stockholm@kfx.se. Observera att vi inte tar emot CV via mail.

Company logotype
  • Tyresö
  • Ansök senast 2020-04-07
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2020-03-24
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan